36 вместо 24 месеца гаранция след регистрация в срок до 4 седмици от датата на покупка. Повече информация и регистрация тук.

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ВЕРИЖЕН ТРИОН RYOBI RCS1935B

Код: 116621

EAN: 4892210170545

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ВЕРИЖЕН ТРИОН RYOBI RCS1935B
Цена:

189.99 лв.

Поръчай сега и вземи от: "Практикер София Люлин" Днес 
Безплатна доставка до пощенски код 1000 i Цената за доставка е за 1 бр. до посочения пощенски код. Общата цена за доставка на всяка поръчка варира в зависимост от избрания пощенски код, броя и параметрите на поръчаните стоки, и се изчислява непосредствено преди финализирането ѝ.  
+ -
  • Наличност
    x

Кратко описание

  • КОНСУМИРАНА МОЩНОСТ : 1900 W
  • ДЪЛЖИНА НА ШИНАТА : 35.00 см
  • СКОРОСТ НА ВЕРИГАТА : 15.0 m/s

Описание

Позволява бърз напредък и прецизни разрези

Електрическият верижен трион Ryobi RCS1935B е подходящ за подготовка на дърва за огрев, рязане на дъски и греди, кастрене на клони, събаряне на стари дървени бараки и редица други задачи около градината. Качественият електродвигател разполага с мощност 1900 W и осигурява висок въртящ момент със скорост до 15 m/s за максимална производителност на рязане.

Отличава се с редица функционални характеристики за подобрена безопасност и улеснена работа

Моделът е снабден с ефективна механична спирачка, която предлага подобрена безопасност на потребителя по време на работа. Интегрираната система за опъване на веригата без инструменти и автоматично й смазване улесняват поддръжката на трионът и гарантират неговата издръжливост на натоварвания. Иновативната система за отстраняване на стружки значително удължава експлоатационния живот на водещата шина и веригата.Компактен и модерен дизайн за удобна непрекъсната работа

Ryobi RCS1935B се откроява със своята изпитаната антивибрационна система, която позволява удобна непрекъсната работа без умора. Ергономичната основна дръжка приляга удобно в ръката на потребителя и е покрита с меко противоплъзгащо покритие, което осигурява сигурен захват. Трионът се отличава с добре балансиран и лек дизайн за лесна работа, както и иновативен дефлектор за отломки, който насочва дървесните стърготини далеч от потребителя. Благодарение на електрическото захранване моделът работи по-тихо, не отделя вредни емисии и изисква много по-малко обслужване от стандартните бензинови триони.
Характеристики
Марка RYOBI
МОДЕЛ RCS1935B
ТИП ТРИОН СТАНДАРТЕН ВЕРИЖЕН ТРИОН
ТИП ЗАХРАНВАНЕ ЕЛЕКТРИЧЕСКО
КОНСУМИРАНА МОЩНОСТ 1900 W
ДЪЛЖИНА НА ШИНАТА 35.00 см
СКОРОСТ НА ВЕРИГАТА 15.0 m/s
НЕТНО ТЕГЛО 5.560 kg
ПОДХОДЯЩ ЗА НЕПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА
ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА
Документация
Няма намерени документи за този продукт

Аксесоари

Сравни ()