Как се поръчва


1. Избирате продукт и натискате бутон


 

 


2. При натискане върху количката, се показват избраните от вас продукти. За да продължите с поръчката - натиснете бутон ПОРЪЧАЙ3. Виждате съдържанието на количката3.1 Ако желаете да закупите по-голямо количество от 1бр, попълнете в поле „Количество” и изчакайте автоматично да се обнови сумата.

 

За да продължите с поръчката натиснете бутон Към поръчката4. На този етап системата изисква от Вас регистрация (ако имате регистрация в сайта на Technopolis, може с вашите данни да влезете и в сайта на Практикер)

 

5. Влезте с Вашата електронна поща и парола.

 

5.1 При липса на такива се регистрирайте като нов потребител, натискайки бутон

 

5.2 Ако искате да влезете с акаунта си в Google, можете да го направите като натиснете бутон


 

5.3 Можете да платите като гост, чрез бутон


 


6. На екрана се показват опциите за доставка. Ако изберете "Взимане от магазин", посочете желания от Вас магазин и попълнете полетата за получател на стоката.6.1 Ако изберете "Доставка до адрес", но нямате създаден такъв, попълнете всички полета и натиснете бутон Запази адреса6.2 Можете да промените адреса за доставка, чрез бутона "Смени адреса".6.3 При избиране на "До офис на куриер", попълнете данните за получателя и изберете офис на куриер.В „Метод на плащане“ можете да изберете вида плащане:

  • Наложен платеж
  • Без фактура
  • С фактура


Ако желаете да Ви бъде издадена фактура, задължително трябва да попълните данните за нея.Може да закупите продукта на кредит:

*Поставете отметка на „Съгласие за обработка на личните данни„
**При покупка на кредит задължително се издава фактураМоже да платите с кредитна/дебитна карта:*

*Попълнете името на банката издател.Може да платите и чрез банков превод:

*При "Банков превод" задължително се издава фактура.Натиснете бутон

 

Отваря се прозорец „Общ преглед“. Моля проверете всички данни по поръчката. Прочетете общите условия на сайта и ако сте съгласни с тях, задължително поставете отметка на "Приемам общите условия"
*Виждате допълнително поле за "Обработка и транспорт" на вашите продукти, които се определят спрямо "Общите условия" на сайта.Натиснете бутон

 

Генерира се номер на поръчка, по който можете да следите статуса ѝ във вашия профил: