Новини

Работата с клиенти най-много ме впечатлява, всеки ден сам по себе си е различен

Работата с клиенти най-много ме впечатлява, всеки ден сам по себе си е различен

Един месец след старта на “Моето начало” с Praktiker се срещаме с Алекс Чакъров от Praktiker София - Дружба и Невена Патова от Praktiker Пловдив, за да разберем повече за проведените обучения и живота в компанията. Тази година Алекс и Невена са част от 43-мата ни практиканти, които заедно с Praktiker правят първите си професионални стъпки.

newsitem-20230616-pic1

Перник посрещна 15-я Praktiker в страната

Най-новият хипермаркет е част от мащабния търговски комплекс HOLIDAY PARK. 16 юни 2023 г., София. На 16 юни Praktiker откри за клиенти своя хипермаркет в гр. Перник. Под номер 15 в списъка с обекти на компанията, новото място в Перник ще очарова клиентите с богат асортимент, специални оферти и много изненади в дните след откриването.

Започна изграждането на третия Практикер в София

Практикер Перник - част от Holiday Park Перник

Остават броени дни до откриването на първия Практикер в гр. Перник. На 16 юни 2023 г. ще отвори врати 15-ият обект на компанията. Практикер Перник се намира на ул. Захари Зограф 159, отбивката за кв. Калкас. Изненади и много награди очакват посетителите избрали да станат част от специалното събитие в деня на откриването.

Започна изграждането на третия Практикер в София

Започна изграждането на третия Практикер в София

София, 11.05.2023 г. - Днес започна изграждането на 16-ия обект от веригата хипермаркети за дома и градината Практикер. Първата копка бе направена в столичния квартал “Красна поляна” от г-н Георги Георгиев, председател на Столичния общински съвет, г-н Тодор Белчев, председател на съвета на директорите на Видеолукс Холдинг и арх. Румен Русев, кмет на Община Красно село.

По-евтин ток за дома с продукти за соларни системи от Практикер

Водещата верига хипермаркети за дома и градината Практикер допълни богатия асортимент от продукти, които предлага, с фотоволтаични панели

Водещата верига хипермаркети за дома и градината Практикер допълни богатия асортимент от продукти, които предлага, с фотоволтаични панели, инвертори, батерии и аксесоари за монтаж. Като лидер на пазара в сектор „Направи си сам“, компанията непрестанно увеличава портфолиото си от стоки, за да удовлетвори нуждите на своите клиенти.

Седемдесет и четири деца на загинали и пострадали полицаи ще получат подаръци от Технополис и Практикер

Седемдесет и четири деца на загинали и пострадали полицаи ще получат подаръци от Технополис и Практикер

София, 5 декември 2022 г. - Деца на загинали и пострадали при изпълнение на служебните си задължения полицаи по традиция ще получат подаръци от Технополис и Практикер, като част от ежегодната съвместна благотворителна инициатива на Министерство на вътрешните работи и Видеолукс Холдинг, собственик на двете вериги магазини.

Информация

Информация

Обобщена справка във връзка с чл.19, ал.1 от Наредбата за ЕО. От "Практикер Ритейл" ЕООД с ЕИК 200525782 гр. София, ул. Околовръстен път 265 към Решение № XA-EO-120/2022 г. за "Изработване на ПУП-ПП за ел. захранване, водоснабдяване, дъждовен канал, битов канал и трасе за местен път".

Информация

Информация

Решение № ХА - ЕО - 120/2022г. за преценяване на необходимостта от извършване на екологична оценка за "Изграждане на ПУП-ПП за ел.захранване, водоснабдяване, дъждовен канал, битов канал и трасе на местен път към търговски център в поземлен имот с идентификатор 77195.214.4 по КККР на гр.Хасково, община Хасково"

Трети магазин Lidl ще бъде изграден в Стара Загора

Трети магазин Lidl ще бъде изграден в Стара Загора

Новият Lidl ще бъде в общ търговски комплекс с Технополис, Практикер и Park Mall. Днес, 6 октомври, започна изграждането на третия и най-голям магазин Lidl в град Стара Загора. Новият обект се намира на територията на търговски комплекс, който включва притежаваните от компанията „Видеолукс холдинг“ вериги хипермаркети „Технополис“ и „Практикер“, както и търговски център Park Mall – в процес на мащабно преустройство.

Практикер Ритейл реновира изцяло детска градина в град Перник

Практикер Ритейл реновира изцяло детска градина в град Перник.

Днес, 29 септември, кметът на община Перник г-н Станислав Владимиров и председателят на съвета на директорите на „Видеолукс холдинг” г-н Тодор Белчев прерязаха лентата на напълно ремонтирания филиал на ДГ „Пролет“ в кв. Могиличе“ в града. Със специална програма, представена от децата, стартира учебната година във вече уютната, удобна и красива детска градина.

Търговски парк с хипермаркет „Практикер“ ще бъде изграден в Хасково

Търговски парк с хипермаркет „Практикер“ ще бъде изграден в Хасково

Днес, 14 септември, започна изграждането на търговски парк в град Хасково, който включва хипермаркет за дома и градината „Практикер“, част от компанията „Видеолукс Холдинг“ и 12 големи магазина. Първа копка направиха кметът на общината г-н Станислав Дечев и председателят на съвета на директорите на „Видеолукс холдинг” г-н Тодор Белчев.

Сравни ()