Новини

newsitem-2024-06-11

Практикер празнува 20-и рожден ден и раздава подаръци

Всяка седмица от май до октомври компанията ще зарадва потребителите с общо 20 страхотни подаръка и голяма награда за финал Веригата за дома и градината Практикер, която разполага със 17 хипермаркета в 15 големи града в страната, отбелязва 20 години от стъпването си на българския пазар. За да отпразнува подобаващо своя юбилей и да благодари на своите клиенти, Практикер ще раздаде специални подаръци.

newsitem-20240416-01-pr

„Видеолукс Холдинг“ получи отличие на Годишните HR награди на БАУХ

16.04.2024 г. София, HR екипът на „Видеолукс Холдинг“, част от който са пазарните лидери Технополис и Практикер, получи престижна награда за реализирането на инициативи и събития, насочени към благополучието на служителите в компаниите по време на Годишните HR награди на Българската асоциация за управление на хора. Екипът успя да се отличи сред други шест номинирани компании и да вземе почетната статуетка в категория „Най-добър HR екип“.

newsitem-20240411-pic1

Практикер отвори своя трети хипермаркет в София

11.04.2024 г. София, Пазарният лидер Практикер откри своя трети магазин в столицата. Новият обект от веригата се намира на бул. „Никола Мушанов“ 149Б, район Красно село. Тържественото прерязване на лентата беше направено от Васил Терзиев, кмет на Столична община, Цвета Николаева, кмет на район „Красно село“, и Тодор Белчев, председател на съвета на директорите на „Видеолукс Холдинг”.

Практикантската програма „Моето начало“ на Технополис и Практикер очаква своите нови таланти

Практикантската програма „Моето начало“ на Технополис и Практикер очаква своите нови таланти

За шеста поредна година практикантската програма на Технополис и Практикер - „Моето начало“ дава възможност на ученици и студенти да направят първите си стъпки в сферата на търговията, като черпят опит от специалисти в областта. Хипермаркетите в цялата страна отварят своите врати, за да посрещнат младежи навършили 18 години – ученици 11 и 12 клас и студенти.

„Камионът на GROHE започва своето пътешествие с Практикер

Камионът на GROHE започва своето пътешествие с Практикер

Дигиталният шоурум на GROHE започва своята обиколка из България през февруари и март 2024 г. в хипермаркети Практикер. Световният лидер в производството на цялостно обзавеждане за баня, кухненски смесители, мивки и санитарни системи, ще предостави на клиентите интерактивно преживяване на колела, допълнено със специални награди.

67 деца на загинали и пострадали полицаи получиха подаръци от Технополис и Практикер

 

67 деца на загинали и пострадали полицаи получиха подаръци от Технополис и Практикер

В навечерието на най-светлите празници 67 деца на загинали и пострадали при изпълнение на служебните си задължения полицаи от цялата страна получиха от Технополис, Практикер и партньори на двете компании, карти „Подарък“ на стойност 1200 лв. за всяко дете. Те ще могат да закупят различни стоки от хипермаркети Технополис.

newsitem-20231026-pic1

Децата в кв. Бояна получиха нова площадка за игри

От днес нова детска площадка в столичния квартал Бояна ще радва децата и ще предлага възможност за срещи и отмора на техните родители. Закупуването и монтажът на новите съоръжения са дарение от хипермаркети Практикер.

newsitem-20231020-PR-pic1

Хипермаркет Практикер ще бъде част от новостроящия се мащабен HOLIDAY PARK с офис площи в столицата

На 19 октомври, четвъртък с официална първа копка бе поставено началото на строителството на нов мащабен ритейл парк HOLIDAY PARK в София с прилежащо модерно офис пространство. Обектът се намира на Околовръстен път, в търговската зона до Ring Mall и IKEA.

Започна изграждането на третия Практикер в София

16-тият магазин Praktiker отвори в Хасково

Новият магазин на Praktiker в Хасково отвори врати на 28 септември. Обектът се намира на ул. „Димитровградско шосе“ срещу бирената фабрика и е част от най-големия търговски комплекс в региона HOLIDAY PARK Хасково.

Работата с клиенти най-много ме впечатлява, всеки ден сам по себе си е различен

Работата с клиенти най-много ме впечатлява, всеки ден сам по себе си е различен

Един месец след старта на “Моето начало” с Praktiker се срещаме с Алекс Чакъров от Praktiker София - Дружба и Невена Патова от Praktiker Пловдив, за да разберем повече за проведените обучения и живота в компанията. Тази година Алекс и Невена са част от 43-мата ни практиканти, които заедно с Praktiker правят първите си професионални стъпки.

newsitem-20230616-pic1

Перник посрещна 15-я Praktiker в страната

Най-новият хипермаркет е част от мащабния търговски комплекс HOLIDAY PARK. 16 юни 2023 г., София. На 16 юни Praktiker откри за клиенти своя хипермаркет в гр. Перник. Под номер 15 в списъка с обекти на компанията, новото място в Перник ще очарова клиентите с богат асортимент, специални оферти и много изненади в дните след откриването.