Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Новини

Нов дизайн на познатият ни енергиен етикет

Нов дизайн на познатият ни енергиен етикет

От 1 март 2021 г. познатият енергиен етикет e на пазара с нов дизайн и с постоянна енергийна скала от A до G за редица домакински електроуреди: перални, съдомиялни, комбинирани перални със сушилня, хладилници, фризери и охладители за вино.

„„Практикер” разширява търговския парк в Шумен с два нови магазина

„Практикер” разширява търговския парк в Шумен с два нови магазина

Наематели в тях ще бъдат веригата за облекла и стоки за дома PEPCO и българската компания за обувки Мат Стар
На 29 януари започна изграждането на два нови обекта от търговския парк в град Шумен. Първа копка направиха кметът на общината Любомир Христов и председателят на съвета на директорите на „Видеолукс холдинг” Тодор Белчев, след като бе отслужен тържествен водосвет.

Осемдесет и шест деца на загинали и пострадали полицаи ще получат подаръци от Технополис и Практикер

Осемдесет и шест деца на загинали и пострадали полицаи ще получат подаръци от Технополис и Практикер

София, 15 декември 2020 г. – Деца на загинали и пострадали при изпълнение на служебните си задължения полицаи ще получат по традиция подаръчни ваучери от Технополис и Практикер, като част от ежегодната съвместна благотворителна инициатива на Министерство на вътрешните работи и Видеолукс Холдинг, собственик на двете вериги магазини.

Хипермаркет „Практикер“ отвори врати в град Добрич

Хипермаркет „Практикер“ отвори врати в град Добрич

На 19 ноември г-н Йордан Йорданов, кмет на Община Добрич и г-н Тодор Белчев, председател на съвета на директорите на „Видеолукс Холдинг”, прерязаха лентата на хипермаркет за дома и градината „Практикер“ в Добрич - 14-ти поред обект на веригата за страната. По случай откриването хипермаркетът ще зарадва клиентите си в града със специални Black Weekend оферти, които ще продължат цели две седмици.

Хипермаркет „Практикер“ отвори врати в град Пазарджик

„Хипермаркет „Практикер“ отвори врати в град Пазарджик

На 15 юли г-н Тодор Попов, кмет на Община Пазарджик и г-н Тодор Белчев, председател на съвета на директорите на „Видеолукс Холдинг”, прерязаха лентата на хипермаркет за дома и градината „Практикер“ в Пазарджик - 13-ти поред обект на веригата за страната.

Практикер започва изграждането на хипермаркет в Добрич

„Практикер” започва изграждането на хипермаркет в Добрич

На 7 май започна изграждането на хипермаркет за дома и градината „Практикер“ в Добрич. Той ще предложи на жителите на града и околността богат асортимент от над 50 хил. артикула за създаването и подобряването на дома и градината. Първа копка направиха кметът на община Добрич г-н Йордан Йорданов и председателят на съвета на директорите на „Видеолукс холдинг” г-н Тодор Белчев, след като бе отслужен тържествен водосвет.

Информация

Уведомление

На основание чл. 4, ал. 1 от Наредбата за условията и реда за извършване на оценка на въздействието върху околната среда /ДВ бр.3/2006г./...

Деветдесет и четири деца на загинали и пострадали полицаи ще получат подаръци от Технополис и Практикер

Деветдесет и четири деца на загинали и пострадали полицаи ще получат подаръци от Технополис и Практикер

София, 12 декември 2019 г. – Деца на загинали и пострадали при изпълнение на служебните си задължения полицаи получиха по традиция подаръчни ваучери от Технополис и Практикер, като част от ежегодната съвместна благотворителна инициатива на Министерство на вътрешните работи и Видеолукс Холдинг, собственик на двете вериги магазини.

„Практикер” започва изграждането на хипермаркет в Пазарджик

„Практикер” започва изграждането на хипермаркет в Пазарджик

Днес, 11 декември, започна изграждането на хипермаркет за дома и градината „Практикер“ в Пазарджик. Той ще предложи на жителите на града и околността богат асортимент от над 50 хил. артикула за създаването и подобряването на дома и градината. На достъпни цени потребителите ще могат да закупят продукти на водещи световни и български производители за строителството, обзавеждането и ремонта.

Информация

Увледомление

На основание чл.6, ал.10,т.1 и т.2 от Наредбата на ОВОС уведомяваме обществеността относно инвестиционен проект по чл 150 от ЗУТ за „Изграждане и пускане в действие на търговска сграда – магазин Практикер с паркинг и трафопост” в гр. Пазарджик, Бул. Стефан Стамболов, УПИ ХIV -71, 196, 281, квартал 416 по плана на Пазарджик...

„Практикер” започва изграждането на нов търговски център в Шумен

„Практикер” започва изграждането на нов търговски център в Шумен

Днес, 16 юли, започна изграждането на нов търговски център в град Шумен. Първа копка направиха кметът на общината г-н Любомир Христов, управителят на ЕлСи Уайкики Ритейл Би Джи за България, Гърция и Северна Македония г-н Владислав Танчев и председателят на съвета на директорите на „Видеолукс холдинг” г-н Тодор Белчев, след като бе отслужен тържествен водосвет.