Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Новини

Осемдесет и шест деца на загинали и пострадали полицаи ще получат подаръци от Технополис и Практикер

Осемдесет и шест деца на загинали и пострадали полицаи ще получат подаръци от Технополис и Практикер

София, 15 декември 2020 г. – Деца на загинали и пострадали при изпълнение на служебните си задължения полицаи ще получат по традиция подаръчни ваучери от Технополис и Практикер, като част от ежегодната съвместна благотворителна инициатива на Министерство на вътрешните работи и Видеолукс Холдинг, собственик на двете вериги магазини.

Хипермаркет „Практикер“ отвори врати в град Добрич

Хипермаркет „Практикер“ отвори врати в град Добрич

На 19 ноември г-н Йордан Йорданов, кмет на Община Добрич и г-н Тодор Белчев, председател на съвета на директорите на „Видеолукс Холдинг”, прерязаха лентата на хипермаркет за дома и градината „Практикер“ в Добрич - 14-ти поред обект на веригата за страната. По случай откриването хипермаркетът ще зарадва клиентите си в града със специални Black Weekend оферти, които ще продължат цели две седмици.

Хипермаркет „Практикер“ отвори врати в град Пазарджик

„Хипермаркет „Практикер“ отвори врати в град Пазарджик

На 15 юли г-н Тодор Попов, кмет на Община Пазарджик и г-н Тодор Белчев, председател на съвета на директорите на „Видеолукс Холдинг”, прерязаха лентата на хипермаркет за дома и градината „Практикер“ в Пазарджик - 13-ти поред обект на веригата за страната.

Практикер започва изграждането на хипермаркет в Добрич

„Практикер” започва изграждането на хипермаркет в Добрич

На 7 май започна изграждането на хипермаркет за дома и градината „Практикер“ в Добрич. Той ще предложи на жителите на града и околността богат асортимент от над 50 хил. артикула за създаването и подобряването на дома и градината. Първа копка направиха кметът на община Добрич г-н Йордан Йорданов и председателят на съвета на директорите на „Видеолукс холдинг” г-н Тодор Белчев, след като бе отслужен тържествен водосвет.

Информация

Уведомление

На основание чл. 4, ал. 1 от Наредбата за условията и реда за извършване на оценка на въздействието върху околната среда /ДВ бр.3/2006г./...

Деветдесет и четири деца на загинали и пострадали полицаи ще получат подаръци от Технополис и Практикер

Деветдесет и четири деца на загинали и пострадали полицаи ще получат подаръци от Технополис и Практикер

София, 12 декември 2019 г. – Деца на загинали и пострадали при изпълнение на служебните си задължения полицаи получиха по традиция подаръчни ваучери от Технополис и Практикер, като част от ежегодната съвместна благотворителна инициатива на Министерство на вътрешните работи и Видеолукс Холдинг, собственик на двете вериги магазини.

„Практикер” започва изграждането на хипермаркет в Пазарджик

„Практикер” започва изграждането на хипермаркет в Пазарджик

Днес, 11 декември, започна изграждането на хипермаркет за дома и градината „Практикер“ в Пазарджик. Той ще предложи на жителите на града и околността богат асортимент от над 50 хил. артикула за създаването и подобряването на дома и градината. На достъпни цени потребителите ще могат да закупят продукти на водещи световни и български производители за строителството, обзавеждането и ремонта.

Информация

Увледомление

На основание чл.6, ал.10,т.1 и т.2 от Наредбата на ОВОС уведомяваме обществеността относно инвестиционен проект по чл 150 от ЗУТ за „Изграждане и пускане в действие на търговска сграда – магазин Практикер с паркинг и трафопост” в гр. Пазарджик, Бул. Стефан Стамболов, УПИ ХIV -71, 196, 281, квартал 416 по плана на Пазарджик...

„Практикер” започва изграждането на нов търговски център в Шумен

„Практикер” започва изграждането на нов търговски център в Шумен

Днес, 16 юли, започна изграждането на нов търговски център в град Шумен. Първа копка направиха кметът на общината г-н Любомир Христов, управителят на ЕлСи Уайкики Ритейл Би Джи за България, Гърция и Северна Македония г-н Владислав Танчев и председателят на съвета на директорите на „Видеолукс холдинг” г-н Тодор Белчев, след като бе отслужен тържествен водосвет.

ЗАПОВЯДАЙТЕ НА ПЪТУВАЩИЯ КАМИОН-ШОУРУМ НА GROHE

Заповядайте на пътуващия камион-шоурум на GROHE

След като премина редица градове в Европа, сега уникалният камион на GROHE ще посети и 5 града в България. Ние ще Ви покажем нашите нови продукти, новостите при технологиите, както и демонстрации и обучения за монтаж на нашите продукти.

Изградена е нова спортна площадка в жк „Дружба“ в столицата

Изградена е нова спортна площадка в жк „Дружба“ в столицата

На 7 юни бе официално открита нова спортна площадка в столичния квартал „Дружба“ 2. Площадката е изградена от верига хипермаркети за дома и градината „Практикер“, със съдействието на Столична община. Специални гости на събитието бяха г-жа Йорданка Фандъкова, кмет на Столична община и г-н Тодор Белчев, председател на Съвета на директорите на „Видеолукс Холдинг“.

„Напълно обновеният „Практикер“ на Цариградско шосе отвори врати

Напълно обновеният „Практикер“ на Цариградско шосе отвори врати

Столичният хипермаркет посреща клиентите си на по-голяма площ, с разширен асортимент и нови визия и концепция
На 9 май бе официалното откриване на напълно обновения столичен хипермаркет за дома и градината „Практикер“ на Цариградско шосе.