ЕЛЕКТРОНЕН УЛТРАЗВУКОВ УРЕД СРЕЩУ КУЧЕТА И КОТКИ

Код: 490898

EAN: 4260277260026

ЕЛЕКТРОНЕН УЛТРАЗВУКОВ УРЕД СРЕЩУ КУЧЕТА И КОТКИ
Цена:

74.99 лв.

Поръчай сега и вземи от: "Практикер София Люлин" Днес 
Безплатна доставка до пощенски код 1000 i Цената за доставка е за 1 бр. до посочения пощенски код. Общата цена за доставка на всяка поръчка варира в зависимост от избрания пощенски код, броя и параметрите на поръчаните стоки, и се изчислява непосредствено преди финализирането ѝ.  
+ -
  • Наличност
    x

Кратко описание

Описание

Електронен ултразвуков уред срещу кучета и котки GARDIGO 

  • Ултразвуковият уред GARDIGO е предназначен за прогонване на кучета и котки от райони, в които тяхното присъствие е нежелано. Електронното устройство против кучета и котки има точно калибрирани честоти, които  дразнят кучетата и котките, като те напускат охраняваната от уреда площ и търсят по тихо и спокойно място.
  • Начин на употреба:
  • Електронният уред против кучета и котки GARDIGO разполага с инфрачервен датчик за движение и топлина,  който активира ултразвуковата бариера срещу котки, той има обхват до 7 м и ъгъл 70 °. Уреда се захранва от 6 броя батерии от 1,5 V AA или адаптер на ток 9 V, 100 mA. Апарата излъчва ултразвук с честота  20 000 до 27 000 Hz и звуково налягане от до 90 db, като тези честоти са предназначени за отблъскване на кучета и на котки. Уреда е напълно безвреден за хора и животни, като той не наранява животните, а само ги кара да се чувстват дискомфортно в зоните охранявани от апарата, те търсят по тихо и спокойно място и заради това напускат зоната, в която е пуснат уреда.
  • Разположение и монтаж:
  • Уреда е готов за употреба след поставяне на батериите. Уред против кучета и котки Gardigo се поставя директно в зоните, които желаете да защитите.Уреда се поставя на височината на целевият вредител по този начин ултразвуковата емисия достига най- бързо и качествено до животните, като те се чувстват стресирани и напускат зоната в която има ултразвук против кучета и котки. Уреда създава навици, които животните запомнят и след време спират да посещават такъв тип зони в които има подобни ултразвукови честоти.
Характеристики
ТИП ЗАЩИТА ОТ ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ
УПОТРЕБА ВЪНШНА
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗАХРАНВАНЕ С БАТЕРИИ ИЛИ ТОК
Документация
Няма намерени документи за този продукт
Сравни ()