ТЕЛФЕР DENZEL TF-250
Цена:

179.99 лв.

Поръчай сега и вземи от: "Практикер София Люлин" Днес 
Безплатна доставка до пощенски код 1000 i Цената за доставка е за 1 бр. до посочения пощенски код. Общата цена за доставка на всяка поръчка варира в зависимост от избрания пощенски код, броя и параметрите на поръчаните стоки, и се изчислява непосредствено преди финализирането ѝ.  
+ -
  • Наличност
    x

Кратко описание

  • КОНСУМИРАНА МОЩНОСТ : 540 W
  • ТОВАРОПОДЕМНОСТ БЕЗ ПОЛИСПАСТ : 125 kg
  • МАКС ВИСОЧИНА БЕЗ ПОЛИСПАСТ : 12.00 м

Описание

Съобразен с нуждите на потребителя

Електрическият телфер Denzel TF-250 може да повдига товари до 250 кг. Осигурява скорост на навиване на въжето от 10 м/мин и височини на повдигане до 12 м. Полезен е в гаража, в автосервиза или на строителната площадка.

Медна намотка увеличава експлоатационния срок

Медна намотка на двигателя увеличава продължителността на живота му. Вградената система за сигурност предотвратява спонтанно спускане и случайно развиване на кабела, като гарантира безопасността на товара. Скобите включени в комплекта, позволяват подемникът да бъде прикрепен към стоманена релса.Лесна употреба благодарение на удобно пасващо в ръката дистанционно

Лесното управление се постига благодарение на удобното дистанционно. Подемникът се изключва автоматично при превишаване на допустимото тегло на товара или височината на повдигане. Ефективното охлаждане се осигурява от специални ребра и решетка на двигателя. Надеждното фиксиране на товара се осигурява от кука със защитна скоба. Куката е снабдена със сенник, така че винаги е във вертикално положение за по-лесно управление.
Характеристики
Марка DENZEL
МОДЕЛ TF-250
КОНСУМИРАНА МОЩНОСТ 540 W
ТОВАРОПОДЕМНОСТ БЕЗ ПОЛИСПАСТ 125 kg
МАКС ВИСОЧИНА БЕЗ ПОЛИСПАСТ 12.00 м
ТОВАРОПОДЕМНОСТ ЧРЕЗ ПОЛИСПАСТ 250 kg
МАКС ВИСОЧИНА ПРИ ПОЛИСПАСТ 6.00 м
НЕТНО ТЕГЛО 10.840 kg
ПОДХОДЯЩ ЗА НЕПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА
ГАРАНЦИЯ 36 МЕСЕЦА
Документация
Няма намерени документи за този продукт
Сравни ()