СТЕНЕН СМЕСИТЕЛ ЗА КУХНЯ INTER CERAMIC КЛИЕР

Код: 442406

EAN: 7711950158385

СТЕНЕН СМЕСИТЕЛ ЗА КУХНЯ INTER CERAMIC КЛИЕР
Цена:

44.99 лв.

Рейтинг:  1 2 3
Поръчай сега и вземи от: "Практикер София Люлин" Днес 
Безплатна доставка до пощенски код 1000 i Цената за доставка е за 1 бр. до посочения пощенски код. Общата цена за доставка на всяка поръчка варира в зависимост от избрания пощенски код, броя и параметрите на поръчаните стоки, и се изчислява непосредствено преди финализирането ѝ.  
+ -
  • Наличност
    x

Кратко описание

  • ВИД РЪКОХВАТКА : ДВОЙНА
  • ТИП СМЕСИТЕЛ : СТЕНЕН
  • ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ НА СМЕСИТЕЛЯ : ЗА КУХНЕНСКИ УМИВАЛНИК

Описание
inter

Интер Керамик - 20 години опит

Продуктите с марка Интер Керамик осигуряват усещане за елегантност на вашата кухня и баня. Артикулите ни са практични и улесняват всекидневните Ви задължения. Формата и техническа спецификация на всеки продукт на Интер Керамик са проектирани за удобство на потребителя, а голямата и разнообразна колекция и алтернативни модели за различни предназначения, позволяват на всеки да намери своя артикул за домът, офиса или обществени места.Ние търсим и оценяваме нуждите и идеите на нашите клиенти. Високото качество на нашите продукти и надеждността на нашата концепция за търговия гарантира удовлетворение на клиентите ни.

Експозиция

Днес нашият труд изпълва всяко кътче на изложбената ни сграда, офисите, складовите площи и производтвените бази.Всеки продукт изработваме с внимание към детайла, зад който стои работата на най-големите професионалисти в бранша.Фирмата днес е една от водещите компании в България като предлага най- голямо разнообразие в тази сфера на продукти, които са в наличност в нашите фирмени обекти, готови да бъдат доставени до дългогодишните партньори.
inter

inter

Сервизен център

На всеки продукт с марката ИНТЕР КЕРАМИК даваме твърдата гаранция за произход и качество. Разполагаме с модерно оборудван и специализиран СЕРВИЗЕН център за спокойствието на крайния клиент и фирмите с които работим. Всеки продукт има осигурено гаранционно обслужване при необходимост, което утвърждава доверието в марката ИНТЕР КЕРАМИК на потребителя. Изградените с модерно оборудван собствен производствен отдел и линии за асемблиране, дават възможност да задоволим безграничното разнообразие на търсенето на крайния клиент.
Характеристики
Марка INTER CERAMIC
МОДЕЛ КЛИЕР
ВИД РЪКОХВАТКА ДВОЙНА
ТИП СМЕСИТЕЛ СТЕНЕН
ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ НА СМЕСИТЕЛЯ ЗА КУХНЕНСКИ УМИВАЛНИК
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ С ВЪРТЯЩ СЕ ЧУЧУР
ГАРАНЦИЯ 60 МЕСЕЦА
Документация
Няма намерени документи за този продукт
Сравни ()