СМЕСИТЕЛ ЗА КУХНЯ С ИЗТЕГЛЯЩ СЕ ДУШ PYRAMIS FESTIVO ХРОМ

Код: 489474

EAN: 5201217167288

СМЕСИТЕЛ ЗА КУХНЯ С ИЗТЕГЛЯЩ СЕ ДУШ PYRAMIS FESTIVO ХРОМ
Цена:

171.99 лв.

Поръчай сега и вземи от: "Практикер София Люлин" Днес 
Безплатна доставка до пощенски код 1000 i Цената за доставка е за 1 бр. до посочения пощенски код. Общата цена за доставка на всяка поръчка варира в зависимост от избрания пощенски код, броя и параметрите на поръчаните стоки, и се изчислява непосредствено преди финализирането ѝ.  
+ -
  • Наличност
    x

Кратко описание

  • ВИД РЪКОХВАТКА : ЕДИНИЧНА
  • ТИП СМЕСИТЕЛ : СТОЯЩ
  • ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ НА СМЕСИТЕЛЯ : ЗА КУХНЕНСКИ УМИВАЛНИК

Описание
pyr

Кухненски смесители

Прости, изчистени линии, геометрични форми или плавни извивки. Хромирано, неръждаемо или гранитно покритие. Функционалност, безопасност, гарантирано качество и висока естетика. Каквито и да са вашите нужди от кухненски кран, ние в Pyramis имаме решение.Крановете PYRAMIS са проектирани с мисъл за функционалния дизайн и са произведени със сертифицирани суровини и подходяща обработка за максимално качество и безопасност на водата. Изберете най-подходящия батерий за вас измежду опционните.

Покритие - посредством галванизация

Иновативен метод за галванизация, който предотвратява проникването на токсични метали, като олово и никел, в питейната вода (ΕΝ 248).
pyr

pyr

Сертифицирани суровини

Месингова сплав с качество и състав, напълно отговарящи на спецификациите на всички международни стандарти за безопасност, и ниски нива на олово, както е определено от най-строгите европейски директиви EN 1982:2000, EN 12165:99 и EN 12164:01 (одобрено за олово).

Боядисване - хром

Използване на епоксидна боя с дебелина под 20 микрона и устойчивост на тест със солен спрей повече от 300 часа.
pyr

pyr

Механизъм

Механизми от водещата в индустрията компания Kerox, сертифицирани от ACS с керамични дискове и издръжливост до 500 000 използвания (ASME A II2 I8 IM, EN 817). Нов тип механизъм, който оптимизира потреблението, намалява загубата на вода, като в същото време значително намалява шума (без звук).

Филтър

Филтър Air Force с регулатор на потока за смесване на вода и въздух и максимална икономия на вода до 30% с по-добра производителност на потока (сертифициран по WRAS).
pyr

pyr

Водоснабдяване - арматура

Екологични компоненти, изработени от нетоксични материали, които не променят вкуса и мириса на водата, с отлични механични свойства и сертифицирани по международните стандарти за качество NSF, KTW, DVGW (Scent Free, Taste Free).
Характеристики
Марка PYRAMIS
МОДЕЛ FESTIVO ХРОМ
ВИД РЪКОХВАТКА ЕДИНИЧНА
ТИП СМЕСИТЕЛ СТОЯЩ
ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ НА СМЕСИТЕЛЯ ЗА КУХНЕНСКИ УМИВАЛНИК
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ С ИЗТЕГЛЯЩ СЕ ДУШ
ГАРАНЦИЯ 60 МЕСЕЦА
Документация
Няма намерени документи за този продукт
Сравни ()