ПРАХОСМУКАЧКА KARCHER WD 3 SV CAR

Код: 138710
KARCHER ПРАХОСМУКАЧКА WD 3 SV CAR
KARCHER ПРАХОСМУКАЧКА WD 3 SV CAR
KARCHER ПРАХОСМУКАЧКА WD 3 SV CAR
KARCHER ПРАХОСМУКАЧКА WD 3 SV CAR
В наличност
Рейтинг:
( от 2 ревюта )
Кратко описание
  • ТИП ЗАХРАНВАНЕ : ЕЛЕКТРИЧЕСКО
  • МОЩНОСТ W : 1000.0 W
  • МАТЕРИАЛ НА ТРЪБИТЕ : ПЛАСТМАСА
Доставка:
Поръчай сега и вземи от: "" Днес
Доставка: 10.00 лв.
Купи на изплащане
от8.66лв.
Цена:  229.99 лв.
Количество

WASTGRSHJ

Прахосмукачка KARCHER WD 3 SV CAR

Прахосмукачка KARCHER WD 3 SV CAR е мощен и енергийно ефективен с консумация на енергия от само 1000 W. Машината, смукателния маркуч и подовата дюза Clips са перфектно съчетани – за най-добри резултати от почистване на суха, мокра, фина или груба мръсотия. Смукачката за мокро и сухо почистване впечатлява с компактния си дизайн и здрав контейнер от неръждаема стомана от 17 л, 6 м кабел, 2 м смукателен маркуч и филтърната торба от полар. Благодарение на патронния филтър от една част е възможно да се изсмучат както мокри, така и сухи замърсявания без смяна на филтъра. Функцията издухване е полезна за почистване на трудно достъпни места. Маркучът се съхранява, като се окачи на главата на машината, като по този начин се спестява място. Кабелът може да се съхранява върху кабелната кука, тръбите и подовите дюзи на корпуса. Заключващата система "Pull & Push" позволява лесното отваряне и затваряне на контейнера. Дръжката на прахосмукачката може да се свали и аксесоарът да се свърже директно към смукателния маркуч. Също така инструменти или малки части могат да бъдат поставени върху корпуса на машината. Ергономично оформената дръжка за носене позволява удобно транспортиране.

Специални аксесоари за вътрешно почистване на автомобила 

За най-добри резултати при почистване на чувствителни повърхности, големи зони и  тесни пролуки. Прахосмукачката KARCHER WD 3 SV CAR ще ви помогне за оптимално отстраняване на фини и упорити замърсявания във вашият автомобил. 
WSgdfjg
WSGDFJFK

Един патронен филтър

За мокро и сухо чистене без допълнителна смяна на филтъра. Лесен монтаж и отстраняване на филтъра чрез завъртане без допълнителна заключваща част.

Съхранение на смукателния маркуч върху уреда

Смукателният маркуч може да се съхранява по начин, който пести място, като се окачи на главата на устройството. Интуитивни предпазни механизми за лява и дясна ръка.
asfgdshgj
sAGDFJHFGK

Практична система за съхранение на кабела и аксесоарите

Спестяващо място, сигурно и лесно достъпно съхранение на аксесоари. Захранващият кабел може да се съхранява безопасно с помощта на вградените кабелни куки.
МаркаKARCHER
МОДЕЛ
WD 3 SV CAR
ТИП ЗАХРАНВАНЕ
ЕЛЕКТРИЧЕСКО
ТИП
СУХО И МОКРО
МОЩНОСТ W
1000.0 W
ТЕЛЕСКОПИЧНИ ТРЪБИ
Не
ЦВЯТ
ЖЪЛТ
ГАРАНЦИЯ
24 МЕСЕЦА
КАПАЦИТЕТ
17.0 L
ТЕГЛО
4.800 kg
МАТЕРИАЛ НА КОНТЕЙНЕРА
МЕТАЛ
МЯСТО ЗА СЪХРАНЕНИЕ АКСЕСОАРИ
Не
МАТЕРИАЛ НА ТРЪБИТЕ
ПЛАСТМАСА
EAN4054278874692
Няма намерени документи за този продукт