ПЕРФОРАТОР DAEWOO DARH32B

Код: 491180

EAN: 7799034003936

ПЕРФОРАТОР DAEWOO DARH32B
Цена:

179.99 лв.

Поръчай сега и вземи от: "Практикер София Люлин" Днес 
Безплатна доставка до пощенски код 1000 i Цената за доставка е за 1 бр. до посочения пощенски код. Общата цена за доставка на всяка поръчка варира в зависимост от избрания пощенски код, броя и параметрите на поръчаните стоки, и се изчислява непосредствено преди финализирането ѝ.  
+ -
  • Наличност
    x

Кратко описание

  • КОНСУМИРАНА МОЩНОСТ : 1500 W
  • ОБОРОТИ В МИНУТА НА ПРАЗЕН ХОД : 0-860
  • СИЛА НА УДАРА : 6.00 J
  • МАКС. ДИАМ. ПРОБИВАНЕ В БЕТОН : 32 мм
  • КУФАР
  • ПОДХОДЯЩ ЗА : НЕПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА

Описание

Намира широко приложение в строително-ремонтните проекти

Електрическият перфоратор Daewoo DARH32B е подходящ за пробиване в дърво, метал и бетон, като максималният диаметър на пробиване в съответните материали е 42/13/32 мм. Разполага с четири режима на работа - пробиване, ударно пробиване, къртене и въртене на аксесоара тип лопатка под различен ъгъл (за сваляне на плочки). Вграденият превключвател на режимите, позволява преминаването от режим на ударно пробиване към режим на къртене.

Оптимизирана конструкция за изключителна издръжливост на дълги и тежки натоварвания

Моделът има мощен 1500-ватов двигател, който осигурява бърз напредък и безпроблемна работа. Снабден с електроника за плавно предварително регулиране на оборотите, скоростта на пробиване може лесно да бъде адаптирана към конкретната задача, за да осигури максимален комфорт и производителност на работния процес. Електрониката на машината е капсолована за надеждна защита от вибрации и прах. Перфораторът разполага с бързозатягащ патронник SDS Plus, който позволява бърза смяна на аксесоара за пробиване без да е нужно използване на допълнителни инструменти.Ергономичен дизайн и противоплъзгащо покритие за сигурност на управлението

Основната ръкохватка на Daewoo DARH32B е с ергономичен дизайн, така перфоратора приляга удобно в ръката на потребителя. Качественото гумено покритие намалява риска от изплъзване на инструмента по време на употреба. Страничната ръкохватка разполага със същото поктритие и осигурява допълнителен контрол над действието на инструмента. Включен е и дълбочинен ограничител, 3 броя свредла, 2 броя шила за къртене, както и здрав пластмасов куфар за удобно съхранение и лесно пренасяне.
Характеристики
Марка DAEWOO
МОДЕЛ DARH32B
ТИП ЗАХРАНВАНЕ ЕЛЕКТРИЧЕСКО
КОНСУМИРАНА МОЩНОСТ 1500 W
ОБОРОТИ В МИНУТА НА ПРАЗЕН ХОД 0-860
СИЛА НА УДАРА 6.00 J
УДАРИ В МИНУТА 4250 об/min
МАКС. ДИАМ. ПРОБИВАНЕ В ДЪРВО 42 мм
МАКС. ДИАМ. ПРОБИВАНЕ В МЕТАЛ 13 мм
МАКС. ДИАМ. ПРОБИВАНЕ В БЕТОН 32 мм
ТИП ПАТРОННИК SDS PLUS
КУФАР ДА
ПОДХОДЯЩ ЗА НЕПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА
ДОПЪЛНИТЕЛНИ АКСЕСОАРИ ШИЛО И ТРИ СВРЕДЛА
ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА
Документация
Няма намерени документи за този продукт
Сравни ()