Код: 129232

EAN: 5902062588760

КЪРТАЧ GRAPHITE 58G876
Цена:

399.99 лв.

Поръчай сега и вземи от: "Практикер София Люлин" Днес 
Безплатна доставка до пощенски код 1000 i Цената за доставка е за 1 бр. до посочения пощенски код. Общата цена за доставка на всяка поръчка варира в зависимост от избрания пощенски код, броя и параметрите на поръчаните стоки, и се изчислява непосредствено преди финализирането ѝ.  
+ -
  • Наличност
    x

Кратко описание

  • КОНСУМИРАНА МОЩНОСТ : 1200 W
  • СИЛА НА УДАРА : 15.00 J
  • КУФАР
  • ПОДХОДЯЩ ЗА : ПОЛУПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА

Описание

Високоефективен и широкоприложим инструмент

Електрическият къртач Graphite 58G876 извършва различни строителни и разрушителни дейности - ефективно се справя с материали като бетон, тухла, камък или керамика. Благодарение на гъвкавият и издръжлив захранващ кабел в гумена обвивка с дължина 3 m, инструментът е идеален за професионални и индустриални приложения, както на закрито, така и на открито.

Качествена конструкция

Корпусът на главния шпиндел е изработен от алуминиева сплав, устойчива на повреди и високи температури. Енергията на удара от 15 J и честотата от 3350 удара на длето в минута дават на устройството решаващо предимство.Оптимизиран дизайн с оглед безопасността на потребителя

Чукът се характеризира с безопасност и комфорт при работа благодарение на основната дръжка, покрита с неплъзгащ се материал и допълнителната дръжка, която ви позволява да регулирате позицията под всякакъв ъгъл. Вградената системата за омекотяване на основната ръкохватка и удобния четирипръстен стартов ключ се грижат за максималния комфорт по време на работа. Чукът е оборудван с допълнително длето, резервоар за грес и куфар за удобно съхранение и транспорт.
Характеристики
Марка GRAPHITE
МОДЕЛ 58G876
ТИП ЗАХРАНВАНЕ ЕЛЕКТРИЧЕСКО
КОНСУМИРАНА МОЩНОСТ 1200 W
СИЛА НА УДАРА 15.00 J
УДАРИ В МИНУТА 3350 об/min
ТИП ПАТРОННИК SDS MAX
КУФАР ДА
НЕТНО ТЕГЛО 6.700 kg
ПОДХОДЯЩ ЗА ПОЛУПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА
ДОПЪЛНИТЕЛНИ АКСЕСОАРИ ДА
ГАРАНЦИЯ 36 МЕСЕЦА
Документация
Няма намерени документи за този продукт
Сравни ()
Сайтът използва "бисквитки" | Приемам