36 вместо 24 месеца гаранция след регистрация в срок до 4 седмици от датата на покупка. Повече информация и регистрация тук.

АКУМУЛАТОРЕН БЕЗЧЕТКОВ ПЕРФОРАТОР DEWALT DCH133M1-QW

Код: 130766

EAN: 5035048664599

АКУМУЛАТОРЕН БЕЗЧЕТКОВ ПЕРФОРАТОР DEWALT DCH133M1-QW
Цена:

529.99 лв.

Поръчай сега и вземи от: "Практикер София Люлин" Днес 
Безплатна доставка до пощенски код 1000 i Цената за доставка е за 1 бр. до посочения пощенски код. Общата цена за доставка на всяка поръчка варира в зависимост от избрания пощенски код, броя и параметрите на поръчаните стоки, и се изчислява непосредствено преди финализирането ѝ.  
+ -
  • Наличност
    x

Кратко описание

  • ОБОРОТИ В МИНУТА НА ПРАЗЕН ХОД : 0-1550
  • СИЛА НА УДАРА : 2.60 J
  • РЕГУЛИРАНЕ НА ОБОРОТИТЕ
  • МАКС. ДИАМ. ПРОБИВАНЕ В БЕТОН : 26 мм
  • КУФАР
  • ПОДХОДЯЩ ЗА : ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА

Описание

Отлична производителност в редица приложения

Иновативна безчеткова моторна технология - по-голяма мощност, по-малки размери и по-дълъг живот Акумулаторният безчетков перфоратор DеWALT DCH133M1-QW и предназначен за пробиване в бетон, тухла и зидария, метал и дърво. Поддържа три режима на работа - пробиване, ударно пробиване и къртене, което го прави идеален интрумент за всеки строително-ремонтен проект.

Оптимизиран дизайн за висока функционалност

Моделът е оборудван с безчетков двигател, който гарантира отлична производителност и дълъг експлоатационен живот. Силата на удара е 2.6 J, развива обороти до 1500 в минута, а честотата на удар е в границите 0 - 5500 в минута. Интегрираното електронно регулиране на оборотите осигурява оптимална работа с различни материали. Има приложена електронна спирачка на двигателя за незабавно спиране за максимална безопасност на употреба.Характеризира се с изключително компактна и лека конструкция

Машината тежи малко над 2 кг без батерия и използва същия елегантен корпус и ергономичен захват, познат от кабелния си аналог. Мекото противоплъзгащо покритие на дръжката увеличава комфорта по време на употреба, докато допълнителната странична дръжка дава максимална сигурност на действие. Включената в комплекта 4.0 Ah батерия дава балансирано съотношение между тегло и издръжливост. А бързото зарядно, също включено в комплекта осигурява 100% заряд в рамките на 35 - 50 минути. Към перфораторът е приложен здрав куфар, допълнителна ръкохватка и ограничител на дълбочината.
Характеристики
Марка DEWALT
МОДЕЛ DCH133M1-QW
ТИП ЗАХРАНВАНЕ АКУМУЛАТОРНО
ОБОРОТИ В МИНУТА НА ПРАЗЕН ХОД 0-1550
СИЛА НА УДАРА 2.60 J
УДАРИ В МИНУТА 5680 об/min
РЕГУЛИРАНЕ НА ОБОРОТИТЕ ДА
МАКС. ДИАМ. ПРОБИВАНЕ В ДЪРВО 30 мм
МАКС. ДИАМ. ПРОБИВАНЕ В МЕТАЛ 13 мм
МАКС. ДИАМ. ПРОБИВАНЕ В БЕТОН 26 мм
ТИП ПАТРОННИК SDS PLUS
КУФАР ДА
БАТЕРИЯ И ЗАРЯДНО В КОМПЛЕКТА ДА
СЪВМЕСТИМА АКУМУЛАТОРНА СЕРИЯ DEWALT 18V XR
ТИП БАТЕРИЯ Li-Ion
НАПРЕЖЕНИЕ 18.00 V
КАПАЦИТЕТ НА БАТЕРИЯТА 4.00 Ah
НЕТНО ТЕГЛО 2.900 kg
ПОДХОДЯЩ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА
ГАРАНЦИЯ 36 МЕСЕЦА, *СЛЕД РЕГИСТРАЦИЯ
Документация
Няма намерени документи за този продукт
Сравни ()