ЛЕНТОВ ШЛАЙФ EINHELL TE-BS 8540 E

Код: 489170

EAN: 4006825537307

ЛЕНТОВ ШЛАЙФ EINHELL TE-BS 8540 E
Цена:

164.99 лв.

Поръчай сега и вземи от: "Практикер София Люлин" Днес 
Безплатна доставка до пощенски код 1000 i Цената за доставка е за 1 бр. до посочения пощенски код. Общата цена за доставка на всяка поръчка варира в зависимост от избрания пощенски код, броя и параметрите на поръчаните стоки, и се изчислява непосредствено преди финализирането ѝ.  
+ -
  • Наличност
    x

Кратко описание

  • КОНСУМИРАНА МОЩНОСТ : 850 W
  • ШИРИНА НА ЛЕНТАТА : 75 мм
  • ДЪЛЖИНА НА ЛЕНТАТА : 533 мм
  • СКОРОСТ НА ЛЕНТАТА : 5 m/s
  • ПОДХОДЯЩ ЗА : НЕПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА

Описание

Ефективно и прецизно завършени проекти

Лентовият шлайф Einhell TE-BS 8540 E е висококачествен, мощен инструмент за шлайфане, който предоставя гъвкаво и ефективно обслужване на амбициозните хоби майстори при многобройни проекти по шлайфане.

Лесна и бърза смяна на лентовата шкурка благодарение на заключващо лостче

Според материала, който се обработва шлайф машината позволява електронен контрол на скоростта, който може да се регулира. Изключително точното положение на лентата може да бъде оптимално настроено с прецизното устройство за регулиране, а лентовата шкурка може да се смени за нула време и без никакви инструменти, благодарение на заключващото лостче.Подвижен преден капак за шлайфане на трудно достъпни зони

Мекият захват и регулируемата допълнителна дръжка на TE-BS 8540 E, която също се регулира без никакви инструменти, осигуряват изключителна ергономичност и високо удобство за потребителя. Предният капак може да се обърне нагоре за работа по ръба. За работа с ниско ниво на прах лентовият шлайф е оборудван с вграден прахоуловител и адаптер за външно устройство за прахоулавяне. След приключване на работата, навитият кабел може да бъде фиксиран с кабелна скоба, така че TE-BS 8540 E да бъде прибран за нула време.
Характеристики
Марка EINHELL
МОДЕЛ TE-BS 8540 E
ТИП ЗАХРАНВАНЕ ЕЛЕКТРИЧЕСКО
КОНСУМИРАНА МОЩНОСТ 850 W
ШИРИНА НА ЛЕНТАТА 75 мм
ДЪЛЖИНА НА ЛЕНТАТА 533 мм
РЕГУЛИРАНЕ НА ОБОРОТИТЕ ДА
СКОРОСТ НА ЛЕНТАТА 5 m/s
КУФАР НЕ
НЕТНО ТЕГЛО 3.100 kg
ПОДХОДЯЩ ЗА НЕПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА
ГАРАНЦИЯ 36 МЕСЕЦА
Документация
Няма намерени документи за този продукт
Сравни ()