АКУМУЛАТОРНА КОСАЧКА РОБОТ SEGWAY NAVIMOW H3000E

Код: 220179
SEGWAY КОСАЧКА РОБОТ NAVIMOW H3000E
SEGWAY КОСАЧКА РОБОТ NAVIMOW H3000E
SEGWAY КОСАЧКА РОБОТ NAVIMOW H3000E
SEGWAY КОСАЧКА РОБОТ NAVIMOW H3000E
Кратко описание
  • ШИРИНА НА КОСЕНЕ : 21.00 см
  • МИН ВИСОЧИНА НА КОСЕНЕ : 30 мм
  • МАКС ВИСОЧИНА НА КОСЕНЕ : 60 мм
Доставка:
Безплатна доставка
Цена:  5399.99 лв.
Количество
Удължена доставка


Лесна първоначална настройка през мобилно приложение

Косачката-робот Segway Navimow H3000E е най-мощната косачка-робот от серията Navimow. С интегрираната батерия от 10,4 Ah огромни тревни площи до 3000 m2 могат да бъдат косени с едно минаване. С мобилното приложение можете да свържете косачката към вашият смартфон и просто да следвате инструкциите, за да начертаете виртуалните граници. Няколко докосвания в приложението регулират височината на рязане точно както искате от 30 до 60 мм.

Създаден да се адаптира бързо и лесно

Косачката Segway Navimow H3000E използва виртуални граници, елиминирайки необходимостта от сложното прекарване на гранични кабели. Navimow е лесен за използване и не изизскава много грижи, а това ви дава повече време да правите нещата които харесвате-и винаги имате безупречна морава, без да се налага да полагате усилияПрецизно позициониране за защита срешу кражба

Системата EFLS(Интегрирана система за точно локализиране) обединява сателитно позициониране с данни от множество сензори гарантирайки изключително точно позициониране до 2 сантиметра. Косачката реже систематично във виртуалните граници очертани от EFLS и гарантира перфектни резултати. Ако косачката бъде преместена извън своите виртуални граници, собственикът получава известие заедно с информация за местоположението в реално време в мобилното приложение.

Ултразвуков сензор за избягване на препятствия по интелигентен начин

Navimow H3000E е оборудвана със система BladeStop, която автоматично спира въртенето на ножовете, ако до работещата косачка се доближи човек или домашен любимец. За разлика от другите модели от серията, H3000E е снабдена и с ултразвуков сензор, който засича препядствия по-прецизно и бързо променя посоката за да избегне удар. Функции за безопасност като сензор за повдигане и сензор за удар гарантират, че защитатат е най-високо ниво.
МаркаSEGWAY
МОДЕЛ
NAVIMOW H3000E
ТИП ЗАХРАНВАНЕ
АКУМУЛАТОРНО
ШИРИНА НА КОСЕНЕ
21.00 см
МИН ВИСОЧИНА НА КОСЕНЕ
30 мм
МАКС ВИСОЧИНА НА КОСЕНЕ
60 мм
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА ПЛОЩ НА КОСЕНЕ
3000 m²
НЕТНО ТЕГЛО
16.300 kg
ПОДХОДЯЩ ЗА
НЕПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
ИЗПОЛЗВА 4G МРЕЖА И GPS СИГНАЛ
ГАРАНЦИЯ
24 МЕСЕЦА
EAN8719325845709
Няма намерени документи за този продукт

Най-нови продукти