АКУМУЛАТОРНА КОСАЧКА РОБОТ GARDENA SILENO MINIMO 500 ШИРИНА НА КОСЕНЕ 16.00 см

Код: 132032
GARDENA КОСАЧКА РОБОТ SILENO MINIMO 500
GARDENA КОСАЧКА РОБОТ SILENO MINIMO 500
GARDENA КОСАЧКА РОБОТ SILENO MINIMO 500
GARDENA КОСАЧКА РОБОТ SILENO MINIMO 500
В наличност
Кратко описание
  • ШИРИНА НА КОСЕНЕ : 16.00 см
  • МИН ВИСОЧИНА НА КОСЕНЕ : 20 мм
  • МАКС ВИСОЧИНА НА КОСЕНЕ : 45 мм
Доставка:
Поръчай сега и вземи от: "" Днес
Безплатна доставка
Купи на изплащане
от52.74лв.
Лихва, такси и ГПР
Unicredit
10 х 140.00лв.
Цена:  1399.99 лв.
Количество

Управлявате вашата косачка от разстояние

Тих, многофункционален и интелигентен малък помощник за градината - това е косачката-робот Gardena Sileno Minimo 500. Той е идеален за малки тревни площи, съчетавайки висока производителност и прецизност с удобно косене. Приложението GARDENA Bluetooth ще ви насочва стъпка по стъпка за първоначалната инсталация. След първоначалната инсталация косачката-робот създава план на косене и е готова да започне. Можете удобно да управлявате своята косачка SILENO minimo чрез Bluetooth® от разстояние до 10 м. Тя изчислява оптималното време за косенена тревата, а чрез приложението на Gardena поддържате градината си чрез асистент за планиране.

Изключително тиха и прецизна

Роботизираната косачка е оборудвана с изключително тих мотор, има най-ниско ниво на шум в своя клас - само 57 dB. И въпреки, че вашата косачка работи, вие може да се насладите на почивката си в градината. Усъвършенстваната функция CorridorCut насочва роботизираната косачка при косене в тесни пространства с ширина само 60 сантиметра и тесни ъгли. CorridorCut дори умело навигира вашата косачка-робот от трудни задънени улици. Благодарение на функцията за точково рязане, функцията за спираловидно косене Gardena Sileno Minimo 500 е идеална за труднодостъпни места, като тревни площи под батути или градински мебели - тя ще свърши тежката работа вместо вас!

 

Експерт, който работи при дъжд или слънце

Водена от функцията SensorControl, косачката-робот автоматично ще прецени колко често вашата морава се нуждае от поддръжка и ще се включи в точното време, точно според честотата в зависимост от растежа на тревата. Вашият умен малък помощник коси тревата възможно най-ефективно. SILENO коси тревата независимо от времето, дъжд или силно слънце. Интелигентна машина ще регистрира, че земята е замръзнала или твърде студена; спира програмата си и изчаква сланата да премине. Коси напълно независимо, като ви дава повече време да се съсредоточите върху работата, която обичате в градината. SILENO minimo може лесно да се почиства с градински маркуч.

Ограничителен кабел гарантира, че косачката ще коси само в определени области

Ограничителният кабел показва на косачката SILENO минималната площ от градината, която трябва да бъде окосена. По подобен начин водещият кабел надеждно и напълно автоматично насочва косачката-робот към всички зони на косене. Косачката няма да има проблеми с пресичането на тесни пространства и дори наклони или наклони до 25 процента. След приключване на работа, този трудолюбив робот-градинар се връща на зарядната станция, за да презареди. С косачката SILENO minimo вашата морава винаги ще изглежда невероятно добре поддържана.

 

Правилната поддръжка осигурява продължително използване на косачката

 
МаркаGARDENA
МОДЕЛ
SILENO MINIMO 500
ТИП ЗАХРАНВАНЕ
АКУМУЛАТОРНО
ШИРИНА НА КОСЕНЕ
16.00 см
МИН ВИСОЧИНА НА КОСЕНЕ
20 мм
МАКС ВИСОЧИНА НА КОСЕНЕ
45 мм
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА ПЛОЩ НА КОСЕНЕ
500 m²
КОНТРОЛ С МОБИЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ
Да
СЕНЗОР ЗА ДЪЖД
Да
КАБЕЛ ЗА ВИРТУАЛНИ ГРАНИЦИ
Да
ПОДХОДЯЩ ЗА
НЕПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
BLUETOOTH ПРИЛОЖЕНИЕ
ГАРАНЦИЯ
36 МЕСЕЦА, *СЛЕД РЕГИСТРАЦИЯ
EAN4078500053174
Няма намерени документи за този продукт