36 вместо 24 месеца гаранция след регистрация в срок до 3 месеца от датата на покупка. Повече информация тук, регистрация тук.

ТЕЛЕСКОПИЧНА АКУМУЛАТОРНА КАСТРАЧКА GARDENA TCS LI 18/20 SOLO

Код: 221711

EAN: 4078500054317

ТЕЛЕСКОПИЧНА АКУМУЛАТОРНА КАСТРАЧКА GARDENA TCS LI 18/20 SOLO
Цена:

359.99 лв.

Поръчай сега и вземи от: "Практикер София Люлин" Днес 
Безплатна доставка до пощенски код 1000 i Цената за доставка е за 1 бр. до посочения пощенски код. Общата цена за доставка на всяка поръчка варира в зависимост от избрания пощенски код, броя и параметрите на поръчаните стоки, и се изчислява непосредствено преди финализирането ѝ.  
+ -
  • Наличност
    x

Кратко описание

  • ДЪЛЖИНА НА ШИНАТА : 20.00 см

Описание

Кастрене на дървета без стълба

Акумулаторната кастрачка Gardena TCS LI 18/20 Solo е удобна, когато става въпрос за подрязване на клони. Дори и да имате стълба, не винаги намирате достъп до клоните на дърветата, които са на голяма височина. С тази кастрачка няма да се налага да използвате стълба, а ще стоите стабилно на земята и ще режете клони на височина до 4 метра.

Наклоняване на режещата глава

Заради ниското си тегло от само 3.5 килограма, работата с тази кастрачка на Gardena е изключително лесна. С тясната и практична режеща глава, която се наклонява можете да достигнете до трудно достъпни области в короната на дървото. Освен това можете да сечете и клони на земята, без да е необходимо да се навеждате.Безопасно рязане

Градинската кастрачка е оборудвана със стопер в края на шината, който улеснява рязането и също предпазва веригата при рязане близо до стени или близо до земята. Директно върху корпуса е разположен LED индикатор, който ви дава информация за нивото на заряд на батерията. Когато не използвате машината, може да я съхранявате като я разделите на две части без необходимост от допълнителни инструменти.
*Моделът се предлага без батерия и зарядно, което го прави отличен избор за тези, които вече разполагат с акумулаторна батерия от серията POWER FOR ALL ALLIANCE.
Характеристики
Марка GARDENA
МОДЕЛ TCS LI 18/20 SOLO
ТИП ЗАХРАНВАНЕ АКУМУЛАТОРНО
БАТЕРИЯ И ЗАРЯДНО В КОМПЛЕКТА НЕ
СЪВМЕСТИМА АКУМУЛАТОРНА СЕРИЯ POWER FOR ALL ALLIANCE
ДЪЛЖИНА НА ШИНАТА 20.00 см
НЕТНО ТЕГЛО 3.100 kg
ПОДХОДЯЩ ЗА НЕПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА
ГАРАНЦИЯ 36 МЕСЕЦА, *СЛЕД РЕГИСТРАЦИЯ
Документация
Няма намерени документи за този продукт
Сравни ()