36 вместо 24 месеца гаранция след регистрация в срок до 4 седмици от датата на покупка. Повече информация и регистрация тук.

УДАРНА БОРМАШИНА BOSCH EASYIMPACT 570

Код: 141265

EAN: 4059952576275

УДАРНА БОРМАШИНА BOSCH EASYIMPACT 570
Цена:

109.99 лв.

Поръчай сега и вземи от: "Практикер София Люлин" до 7 дни 
Безплатна доставка до пощенски код 1000 i Цената за доставка е за 1 бр. до посочения пощенски код. Общата цена за доставка на всяка поръчка варира в зависимост от избрания пощенски код, броя и параметрите на поръчаните стоки, и се изчислява непосредствено преди финализирането ѝ.  
+ -
  • Наличност
    x

Кратко описание

  • КОНСУМИРАНА МОЩНОСТ : 570 W
  • УДАРНА ФУНКЦИЯ
  • МАКС. ДИАМ. ПРОБИВАНЕ В ДЪРВО : 25 мм
  • МАКС. ДИАМ. ПРОБИВАНЕ В МЕТАЛ : 10 мм
  • МАКС. ДИАМ. ПРОБИВАНЕ В БЕТОН : 12 мм
  • ТИП ПАТРОННИК : КЛЮЧОВ
  • ПОДХОДЯЩ ЗА : НЕПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА

Описание

Пробиването никога не е било по-лесно

Един от най-новите модели на немския производител, Bosch ЕasyImpact 570 se oтличава с ниското тегло и наистина компактната си конструкция. С нея работата е изключително лесна и високопроизводителна - удобно прецизно пробиване в зидария, дърво, мек бетон и метал. Този модел бормашина има няколко основни функции - превключванне между пробиване, ударно пробиване и завинтване. Отличава се с по-бърза и по-лесна смяна на работния инструмент, благодарение на бързозатягащия се патронник с функцията Auto-Lock на Bosch.

Прецизна работа за всеки проект

Новата система на Bosch Electronic за управление на оборотите - „даване на газ“ от 50 до макс. чрез бутона на пусковия превключвател, дава възможност за фино дозирана работа, например при началото на пробиването в гладки повърхности, както и при завиване на винтове.С ергономичен дизайн, Bosch ЕasyImpact 570 е идеален за пробиване отгоре без усилие

Моделът има нова ергономична конструкция с още по-меко покритие за най-добро хващане. Има и допълнителна ръкохватка с функция Anti-Slip, която чрез оформения си край предотвратява изплъзване на допълнителната ръкохватка от шийката за захващане. Инструментът има кабелен водач с приспособление за окачване за практично съхранение на инструмента.
Характеристики
Марка BOSCH
МОДЕЛ EASYIMPACT 570
КОНСУМИРАНА МОЩНОСТ 570 W
ОБОРОТИ В МИНУТА НА ПРАЗЕН ХОД 0-3000
УДАРНА ФУНКЦИЯ ДА
УДАРИ В МИНУТА 45000 об/min
РЕГУЛИРАНЕ НА ОБОРОТИТЕ ДА
БРОЙ СКОРОСТИ 1
МАКС. ДИАМ. ПРОБИВАНЕ В ДЪРВО 25 мм
МАКС. ДИАМ. ПРОБИВАНЕ В МЕТАЛ 10 мм
МАКС. ДИАМ. ПРОБИВАНЕ В БЕТОН 12 мм
ТИП ПАТРОННИК КЛЮЧОВ
КУФАР ДА
ПОДХОДЯЩ ЗА НЕПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА
НЕТНО ТЕГЛО 1.700 kg
ГАРАНЦИЯ 36 МЕСЕЦА, *СЛЕД РЕГИСТРАЦИЯ
Документация
Няма намерени документи за този продукт
Сравни ()