РЪЧНА ПРЪСКАЧКА GLORIA PRIMEX 5

Код: 468924

EAN: 4006325717872

РЪЧНА ПРЪСКАЧКА GLORIA PRIMEX 5
Цена:

94.99 лв.

Поръчай сега и вземи от: "Практикер София Люлин" Днес 
Безплатна доставка до пощенски код 1000 i Цената за доставка е за 1 бр. до посочения пощенски код. Общата цена за доставка на всяка поръчка варира в зависимост от избрания пощенски код, броя и параметрите на поръчаните стоки, и се изчислява непосредствено преди финализирането ѝ.  
+ -
  • Наличност
    x

Кратко описание

  • ОБЕМ НА РЕЗЕРВОАРА ЗА ПРЕПАРАТ : 5.00 L

Описание

Компресорна връзка за автоматично генериране на налягане

Ръчната пръскачка Gloria Primex 5 е идеалният продукт за грижа за растенията във вашата градина. Благодарение на вградена компресорна връзка, налягането може да се генерира автоматично без ръчно изпомпване.

Допълнителен удължител за високи работни повърхности

Пръскачката е снабдена с голям отвор за удобно пълнене на контейнера, и с допълнителен месингов удължител с който лесно ще достигнете и до по-високи работни повърхности. Освен това вграден в дюзата филтър, предотвратява запушването и.Индикаторна лента за нивото на препарата

Благодарение на високопроизводителната помпа генерирате необходимото налягане само с няколко изпомпващи движения. Наличната прозрачна индикаторна лента позволява лесно да следите нивото на препарата. Пръскачката е окомплектована с презрамка, която позволява да се носи удобно през рамо.
Характеристики
Марка GLORIA
МОДЕЛ PRIMEX 5
ОБЕМ НА РЕЗЕРВОАРА ЗА ПРЕПАРАТ 5.00 L
НЕТНО ТЕГЛО 2.000 kg
ПОДХОДЯЩ ЗА НЕПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА
Документация
Няма намерени документи за този продукт
Сравни ()