СУХ БЕТОН УСИЛЕН С ЕСТЕСТВЕНИ ФИБРИ BAUMIT ALL IN BETON

Code: 140227
БЕТОН ALL IN С ЕСТЕСТВЕНИ ФИБРИ 30KG
In stock
Short Description
  • PACKAGE : 30.000 kg
  • PRODUCER : БАУМИТ БЪЛГАРИЯ ЕООД
Shipping:
Order now and pick up from: "" Today
Shipping: 5.00 lv.
Price:  7.90 лв.
Quantity

Baumit ALL IN Beton


q

Проблема с отпадъците

Всеки правил ремонти вкъщи се е сблъскал с проблема изхвърляне на строителни отпадъци. Не е разрешено изхвърляне на строителни отпадъци в кофите за битова смет. Проблемът е още по-сериозен при големите строителни обекти. Строителните фирми трябва да се съобразяват с „Наредба за управление на строителните отпадъци и за влагане на рециклирани строителни материали“, приета с ПМС № 267 от 05.12.2017 г. На практика събирането и складирането на строителни отпадъци изисква участието на хора. Транспортирането изисква специализирана транспортна техника за извозване, която от своя страна генерира емисии от въглероден диоксид. Изхвърлянето на строителни отпадъци на нерегламентирани сметища е свързано с големи глоби, в случай на констатирани нарушения.

Опаковката, като част от продукта

Баумит, в качеството си на иноватор за здравословен живот, започна производството на серия от продукти, при преработката на които не остават отпадъци от опаковки. Като пионер в този сегмент можем да посочим Баумит Бетон ОЛ ИН.
q

q

Баумит Бетон ОЛ ИН

Бетон ОЛ ИН представлява заводски приготвена суха смес в торби, изградени от целулозни фибри, които се разтварят в нея по време на разбъркването ѝ с вода. Максималната зърнометрия на сухата смес е 8 mm, а водата, необходима за разбъркване е между 3 л и 4 л на торба от 30 kg. Якостта на втвърдилия бетон отговаря минимум на клас С 16/20.

Приложение

Баумит Бетон ОЛ ИН намира широкоспектърно приложение в двора и градината – за бетонирането на огради, за изработване на декоративни елементи, пътеки, за подливането на стъпала, като подова настилка, за шахти, за възстановяване на неконструктивни елементи, за подпори на малки стени, за запълване на отвори и др. Същевременно бихте могли много лесно да го използвате и за изработка на различни интериорни елементи. Удобните разфасовки ви помагат да разбъркате само необходимото количество, а с постоянната рецептура и фибрите, получени от торбата, постигате винаги един и същ отличен резултат. И най-важното, всичко това е чисто и без отпадъци.
q
BrandBAUMIT
MODEL
ALL IN BETON
PACKAGE
30.000 kg
PRODUCER
БАУМИТ БЪЛГАРИЯ ЕООД
EAN3800866001671
No documents were found for this product