ПРАХОСМУКАЧКА KARCHER T 11/1 Classic

Code: 144559
KARCHER ПРАХОСМУКАЧКА T 11/1 CLASSIC
KARCHER ПРАХОСМУКАЧКА T 11/1 CLASSIC
KARCHER ПРАХОСМУКАЧКА T 11/1 CLASSIC
KARCHER ПРАХОСМУКАЧКА T 11/1 CLASSIC
KARCHER ПРАХОСМУКАЧКА T 11/1 CLASSIC
KARCHER ПРАХОСМУКАЧКА T 11/1 CLASSIC
KARCHER ПРАХОСМУКАЧКА T 11/1 CLASSIC
KARCHER ПРАХОСМУКАЧКА T 11/1 CLASSIC
Unavailable online
Short Description
  • POWER SUPPLY TYPE : ELECTRICAL
  • MAXPOWER-W : 850.0 W
  • PIPE MATERIAL : PLASTIC
See credit plans
from10.93лв.
Price:  289.99 лв.


По-ниско тегло с идентичен обем на контейнера в сравнение с конкурентните модели

Прахосмукачката KARCHER T 11/1 Classic съчетава решителни функционални критерии на професионалните потребители в компактна и високо мобилна прахосмукачка за сухо и мокро. Моделът предлагат изключителна производителност при почистването, понижена консумация на енергия и висока мобилност - идеалният избор за потребители, които често сменят мястото на работа.

Отлична всмукателна мощност за оптимални резултати

Разполага с голям обем на контейнера от 11 литра, който позволява безпроблемна непрекъсната работа с машината без нужда от почивки за поддръжка. Благодарение на ооптимизираната технология на въздушния поток, прахосмукачката генерира вакуум от 235 mbar/23.5 kpa, като по този начин гарантира отлични резултати при обслужване на редица повърхности - от гладки подови настилки до плътни килими.Особено подходяща за обекти с повишени изисквания за ниски нива на шума

Моделът се характеризира с изключително тиха работа - само 61 dB (A) за максимално удобство ан потребителя по време на работа. Ниските децибели гарантират безпроблемна работа по всяко време на денонощието дори в чувствителни на шум зони като болници или хотели.

Мобилна и високо маневрена - лесна за пренасяне с една ръка

Прахосмукачката е изключително лесна за транспортиране - благодарение на ниското тегло от 3.8 кг прави възможно лесното и пренасяне с една ръка над первази и стъпала. Проектирана е с ергономично оформена ръкохватка за продължителни периоди на употреба без умора и практична дръжка разположена в горната част на корпуса за улеснен пренос.


Здравият корпус предпазва машината от повреди

Здравият дизайн на T 11/1 Classic гарантира дълъг експлоатационен живот, а всестранната му броня надеждно предотвратява накланянето на машината. Предвидени са практични куки за съхранение на захранващия кабел за безопасност по време на транспортиране.

Аксесоари като подовата дюза могат да се съхраняват в практични гнезда в корпуса

Моделът разполага със смукателен маркуч с дължина 2 метра, засмукваща телескопична пластмасова тръба (в 3 разглобяеми части), предпазен филтър за двигател, филтърна торбична от нетъкан текстил и комбинирана подова дюза.
BrandKARCHER
MODEL
T 11/1 Classic
POWER SUPPLY TYPE
ELECTRICAL
TYPE
WET-DRY
MAXPOWER-W
850.0 W
PLASTICK TUBES
Yes
TELESCOPICK TUBES
Yes
DEBIT
40
WET AND DRY
Yes
CABLE LENGTH
7 м
POWER SOCKET FOR POWER TOOLS
No
WARRANTY
24 MONTHS
CAPACITY
11.0 L
NOISE LEVEL
61 dB(A)
WEIGHT
4.300 kg
CONTAINER MATERIAL
PLASTIC
PIPE MATERIAL
PLASTIC
EAN4054278731131
No documents were found for this product