Praktiker

Присъедини се към екипа на Практикер

Търсиш сигурно работно място, на което можеш да развиеш всичките си качества и умения и да придобиеш нови- кандидатствай в Практикер.

Виж още

“Моето начало I - за ученици”

Търсиш нови предизвикателства за лятната ваканция? Започни работа при нас и ти обещаваме незабравимо лято - докосни се до сферата на търговията и придобий безценен опит и знания. Подготви се за бъдещето!

Виж още

“Моето начало II - за студенти”

Ако си студент и искаш да запълниш свободното си време с нещо полезно, започни работа в Практикер, защото ние вярваме в теб.

Виж още

Възможност за хора с професионален опит

Ако вече си натрупал професионален опит и искаш да продължиш да се развиваш, стани част от нашия екип в Централния ни офис.

Виж още
Кандидатстване

 

Кандидатстване за работа в Практикер

Прикачете файл*
(CV, Moтивационно, друг необходим файл)

*Максимална големина на файлове 2МБ

 

 

Възможности за работа

Свободни позиции

  Кариери в Практикер

  Практикер Ритейл ЕООД е стабилен и коректен работодател, осигуряващ над 1100 работни места в България.
  Компанията си е поставила за цел да придобие стабилни пазарни позиции, разчитайки на ясно зададена стратегия и отдаден и проактивен ръководен състав.
  Практикер предоставя отлични възможности за професионално развитие, предлагайки различни обучения и стимулирайки работата в екип.

   

  Ние подкрепяме и мотивираме нашите служители

   

  Компанията има добре развита система за обучение на персонала, насочена в 3 основни направления:

  • Първоначално въвеждане в работата;
  • Развитие на професионалните умения;
  • Продуктова компетентност;
  • Развитие на управленските умения.

  Системата за обучение на персонала включва въвеждащи програми за новопостъпили служители, обучения на работното място и обмяна на опит, както и специализирани обучения за конкретни професионални умения. В обученията се използват вътрешни и външни ресурси, в зависимост от потребностите на обучавания служител. Служители с повече опит и по-дълъг трудов стаж в компанията участват в надграждащи обучения. Организират се тийм билдинг и спортни събития, целящи сплотяване на колектива.

   

  Възможности за работа

   

  На входа на компанията ние търсим хора основно за стартовите позиции – продавач-консултант, касиер и складов работник. Всеки може да кандидатства за тези длъжности, независимо дали има или не предишен опит, защото за нас са важни не само натрупаните знания и умения, а и желанието за развитие, за научаване на нови неща.

   

  Ако Вие отговаряте на този профил и вече сте част от нашия екип, ако искате да се развивате в йерархията на магазинната ни мрежа, то възможностите са следните:

  • Заместник-управител на отдел
  • Управител на отдел
  • Заместник-управител на хипермаркет
  • Управител на хипермаркет

   

  Една друга, съвсем реална възможност за развитие, е позиция в Централния ни офис в град София. Всички вакантни ръководни и експертни позиции в компанията се анонсират единствено с вътрешни обяви и по тях се допускат до кандидатстване само настоящите ни служители.

   

  Ако сте позитивни, организирани, ако имате добри комуникативни умения и сте мотивирани за работа в екип, ако сте проактивни и гъвкави, кандидатствайте за работа в Практикер.

   

  В Практикер можете да намерите професионални предизвикателства, развитие и да направите крачка напред в своята кариера! Ако вече виждате бъдещето си при нас, то ние с удоволствие ще се запознаем с Вас!

  Compare ()