ЕКСЦЕНТЪРШЛАЙФ EINHELL TE-RS 40 E

Code: 489169

EAN: 4006825590661

ЕКСЦЕНТЪРШЛАЙФ EINHELL TE-RS 40 E
Price:

144.99 лв.

Order now and pick up from: "Практикер София Люлин" Today 
Free deliveryto postal code 1000 i Delivery price is for 1 pce. to the specified postal code The total delivery price of each order varies depending on the selected postal code, the number and parameters of the ordered goods, and is calculated immediately before the finalization of the order.  
+ -
  • Availability
    x

Short Description

  • POWER CONSUMPTION : 400 W
  • GRINDING DISC DIAMETER : 125 мм
  • SPEED CONTROL
  • IDLE SPEED 1/min : 12000-24000
  • SUITABLE FOR : DIY USE

Description

Перфектен за отстраняване на големи количества материал и фино шлифоване

Ексцентършлайфът Einhell TE-RS 40 E е идеалната придобивка за всеки домашен майстор. Със захранването си от 400 вата, дори и взискателните любители ще го оценят особено при обработка на големи дървени повърхности, като плотове за маси или врати и други.

Електронно управление на скоростта

В горната част на инструмента се намира интуитивен регулатор на скоростта. Той позволява скоростта на въртене да се контролира електронно в шест стъпки, като ви дава възможност да адаптирате производителността възможно най-добре към текущата нужда. Отличава се с възможност за натиск от горната страна, което ще бъде полезно при шлайфане на по-твърди повърхности.Чисто и организирано работно пространство

Einhell TE-RS 40 E е оборудван с кутия за прах която събира по-голямата част от отпадъците от шлайфане. Това ще ви помогне да поддържате работното си място по-организирано. В допълнение може да се свърже и прахосмукачка. Това е подходящо решение, ако планирате обработка на по-големи площи или работа на закрито. Значителна част от стърготините попадат директно впрахосмукачката и не се въртят из стаята.

Лесна и бърза смяна на шкурката благодарение на микро велкро закрепване

Шлифовъчните дискове с диаметър 125 мм се закрепват към шлифовъчната плоча с помощта на надеждна велкро закопчалка. Смяната не отнема повече от няколко секунди и можете да я направите дори без специални инструменти. Гумирана ергономична ръкохватка за захващане и допълнителна дръжка гарантират удобно боравене и водене на ексцентършлайфа.
Features
Brand EINHELL
MODEL TE-RS 40 E
POWER SUPPLY TYPE ELECTRICAL
POWER CONSUMPTION 400 W
GRINDING DISC DIAMETER 125 мм
SPEED CONTROL YES
IDLE SPEED 1/min 12000-24000
TOOL CASE YES
PRODUCT WEIGHT 2.000 kg
SUITABLE FOR DIY USE
WARRANTY 36 MONTHS
Documentation
No documents were found for this product
Compare ()