ЛАМИНИРАН ПАРКЕТ EGGER HOME ДЪБ МУРОН

Code: 129734
ЛАМ EGGER 8/AC4 ДЪБ МУРОН EHL135
ЛАМ EGGER 8/AC4 ДЪБ МУРОН EHL135
ЛАМ EGGER 8/AC4 ДЪБ МУРОН EHL135
ЛАМ EGGER 8/AC4 ДЪБ МУРОН EHL135
ЛАМ EGGER 8/AC4 ДЪБ МУРОН EHL135
In stock
Short Description
  • CLASS OF USAGE : 32/AC4
  • DECOR : EHL135
  • THICKNESS : 8.00 мм
Shipping:
Order now and pick up from: "" Today
Free delivery

Price М2:
18.99 лв.
Price for package (1 ПАКЕТ- 1.99 М2):
37.88 лв.
Quantity

EGGER HOME


Egger

Ние обещаваме най-високото качество ламинат

Ламинатът, не без основание, е много популярна подова настилка. Нашият ламиниран паркет ще ви впечатли с високата си функционалност, издръжливост и привлекателен дизайн. Благодарение на нашите патентовани монтажни системи CLIC it, полагането на ламината става бързо дори върху големи площи. Не само специалистът, но също и домашният майстор може да се справи с монтажа.

Издръжливост и дълготрайна стойност

Ламинираният паркет EGGER е висококачествен и надежден. Използваме специални методи за обработка, за да направим нашия продукт особено устойчив и да гарантираме възможно най-дълъг полезен живот на ламината. Нашата цел е да създадем изключително здрав ламинат, който е устойчив на износване и следователно подходящ и за помещения с висока степен на натоварване.
Egger

Egger

Плаващ монтаж с CLIC it! система

CLIC it! Е подова монтажна система, която може да бъде монтирана под ъгъл или с причукване, без хедър. Системата е мултифункционална и пести време при монтаж, тъй като няколко човека могат да работят едновременно. Монтажът на настилката се прави поетапно, елемент по елемент, за да се изгради стабилна повърхност. По този начин постигате отлична стабилност на повърхността. Подовата настилка може да се ползва веднага след плаващия монтаж.

Вашите предимства

От уютна всекидневна до пуритански лофт, от рустикална трапезария до приканваща хотелска стая: Ламинатът е една от най-популярните подови настилки. И една от най-универсалните. Благодарение на разнообразието от автентични декори - от модерна визия на масивна дървесина до скандинавска лекота и стилна елегантност, можете да намерите перфектния дизайн за всяко помещение и интериорно желание. Освен с богатата гама от декори нашият ламиниран паркет убеждава с висококачествената си изработка и с функционалните си характеристики. Той е здрав, поддържа се лесно, гъвкав е и се полага бързо. Всичко това при отлично съотношение цена-качество. Усетете качеството на нашия ламиниран паркет навсякъде.
Egger

Egger

Заедно създаваме история за успех

Произвеждаме ламинат от повече от 20 години и сме един от водещите доставчици на висококачествени ламинирани паркети в Европа. Всеки, който избере ламиниран паркет от EGGER, избира паркет с най-високо качество, който ще носи радост в продължение на много години и ще създаде приятна атмосфера във всички помещения. Ламинираният паркет EGGER е визуално много привлекателен и напълно съобразен с новите тенденции при подовите настилки. Тъй като екологичният фактор при подовите настилки е много важен за нас, при производството на нашите ламинирани паркети използваме само дървесина от устойчиво управлявани горски стопанства. Всеки, който е в процес на ремонт и желае да обнови подовата си настилка, ще намери в нашия ламиниран паркет оптимално и икономически изгодно решение с лесен монтаж, благодарение на нашите патентовани монтажни системи за ламинат.
BrandEGGER
MODEL
HOME ДЪБ МУРОН
CLASS OF USAGE
32/AC4
DECOR
EHL135
COLOUR
СВЕТЛА
CLICK SYSTEM
CLIC IT!
LENGTH
1292.00 мм
WIDTH
193.00 мм
THICKNESS
8.00 мм
WOODVISION
No
COUNTRY OF ORIGIN
ГЕРМАНИЯ
PRIMARY UNIT NAME
ПАКЕТ
SECOND UNIT NAME
М2
SECOND UNIT RATIO
1.9948
EAN9007022417565