СМЕСИТЕЛ ЗА КУХНЯ С ИЗТЕГЛЯЩ СЕ ДУШ GROHE START

Code: 489059

EAN: 4005176635878

СМЕСИТЕЛ ЗА КУХНЯ С ИЗТЕГЛЯЩ СЕ ДУШ GROHE START
Price:

304.99 лв.

Order now and pick up from: "Практикер София Люлин" Today 
Free deliveryto postal code 1000 i Delivery price is for 1 pce. to the specified postal code The total delivery price of each order varies depending on the selected postal code, the number and parameters of the ordered goods, and is calculated immediately before the finalization of the order.  
+ -
  • Availability
    x

Short Description

  • HAND GRIP TIPE : SINGLE
  • TAP TIPE : STAND
  • TAP PURPOSE : FOR KITCHEN SINK

Description

Quick Fix


Grohe


ИЗПИТАНО КАЧЕСТВО

Всяка част на GROHE е с изключително качество. Частите на продуктите, лекотата на управление и изящният вид минават през многобройни тестове за издръжливост – най-сигурните в индустрията – преди да напуснат фабриките ни.

В лабораториите на GROHE в Шварцвалд, продуктите ни са подложени на безмилостни тестове. Тук месинговите ни изделия, душовете и термостатите, както и всички други компоненти, трябва да издържат симулация на 20-годишна ежедневна употреба – с твърда вода. Това, че надминаваме собствените си, както и интернационалните стандарти за качество, си има дивиденти. Артикулите на GROHE издържат много повече от обикновените продукти, а когато определен продукт бъде спрян от производство, резервни части за него са налични поне още десет години.

GROHE Watercare®

GROHE WaterCare® е обещание, че ние, заедно с нашите клиенти, ще подсигурим бъдещето на този ценен природен ресурс. За тази цел, GROHE предприема различни мерки.

Нашите продукти гарантират икономичен консумация на вода и енергия, без компромис с удобството.

Около две тети от разхода на вода в домовете се дължи на тоалетните или писоарите. Една трета от консумацията вода изтича в тоалетната. Модерната ни технология за двойно изплакване ви помага да намалите този разход до 50%.
Grohe

Grohe

Смесители GROHE EcoJoy™: Минимални Разходи. Максимално Удоволствие.

Технологията GROHE EcoJoy™ ни помага да спазим обещанието си – без да влияе на качеството на преживяването. Тази технология вече е използвана в много от нашите смесители и душове. Тя намалява консумацията и увеличава удобството.

Едноръкохватковите смесители за умивалници GROHE EcoJoy™ използват аератор с дебитен ограничител, намалявайки водния разход без да правят компромис с качеството на душ преживяването. Резултатът: обемна струя, която не надвишава 5.8 литра на минута. Това е еднакво полезно както за природата, така и за бюджета ви. А благодарение на температурния ограничител, който може да бъде настроен спрямо вашите изисквания, можете да намалите енергийните си разходи още повече.

Интелигентаната комбинация между пестене на енергия и лесен контрол на водата.

Технологията GROHE SilkMove® ES не само предлага изключителна лекота на управление, но и подкрепя отговорното използване на водата и енергията. При средна позиция на ръкохватката, тече само студена вода, което предотвратява ненужното затопляне на вода за ежедневни дейности като менето на ръце и зъби.

Когато ви трябва топла вода, широкият ъгъл на завъртане на ръкохватката гарантира прецизен контрол върху температурата и дебита на водата.

Технологията GROHE SilkMove® ES представлява невероятна хармония между атрактивен дизайн и иновативни технологии, предоставяйки невероятно удоволствие от водата, докато подкрепя отговорното използване на ценните ресурси.
Grohe
Features
Brand GROHE
MODEL START
HAND GRIP TIPE SINGLE
TAP TIPE STAND
TAP PURPOSE FOR KITCHEN SINK
ADDITIONAL INFORMATION С ИЗТЕГЛЯЩ СЕ ДУШ
WARRANTY 60 MONTHS
Documentation
Compare ()