ВОДОСТРУЙКА KARCHER HD 6/13 C

Code: 144555

EAN: 4054278164472

ВОДОСТРУЙКА KARCHER HD 6/13 C
Price:

1869.99 лв.

Order now and pick up from: "Практикер София Люлин" Today 
Free deliveryto postal code 1000 i Delivery price is for 1 pce. to the specified postal code The total delivery price of each order varies depending on the selected postal code, the number and parameters of the ordered goods, and is calculated immediately before the finalization of the order.  
+ -
  • Availability
    x

Short Description

  • POWER CONSUMPTION : 2900 W
  • MAX RATED PRESSURE : 190.00 bar
  • MAX FLOW : 590 L/hr
  • SUITABLE FOR : PROFFESIONAL USE

Description

Впечатлява с редица функционални предимства

Водостуйката KARCHER HD 6/13 C впечатлява с иновативни нови разработки, които увеличават удобството на работа на потребителя в дългосрочен план, като гарантират безпроблемна работа и икономия на време. Моделът разполага с максимално налягане 190 bar и един от най-високите максимални дебити - впечатляващите 590 L/hr за бързо и безкомпромисно справяне с всяка възложена задача.

EASY!Force и EASY!Lock компоненти гарантират висока производителност и издръжливост

Включеният в окомплектовката пистолет за високо налягане EASY!Force използва силата на отката на струята с високо налягане, за да намали задържащата сила до нула - което гарантира продължителна работа без умора. Моделът разполага с EASY!Lock връзки, които от своя страна правят работа пет пъти по-бърза отколкото при конвенционалните винтови връзки, без никаква загуба на здравина или издръжливост.Разполага със система за автоматичното освобождаване на налягането

Интегрираната система за автоматичното освобождаване на налягането защитава компонентите и удължава продължителността на експлоатационния живот. Машината се откроява с невероятно качество - снабдена е с висококачествена месингова глава на цилиндъра, както и голям воден филтър с удобен достъп за защита на водоструйката от замърсявания.

Работа във вертикално и хоризонтално положение за максимална гъвкавост

Водоструйката осигурява възможност за работа във вертикално и хоризонтално положение, като при работа в легнало положение колелата не се допират до пода, което осигурява добра стабилност при интензивни задачи. За максимална гъвкавост на приложение, моделът поддържа няколко отделни позиции за паркиране и транспорт.


Отличава се с компактна конструкция и висока мобилност

Водоструйката се отличава с изключително компактна форма - транспортаната ръкохватка се прибира с натискане на един бутон. Интегрираната дръжка за носене, разположена в предната част на уреда, позволява лесно товарене и удобно транспортиране до работната площадка. Снабдена е с две устойчиви транспортни колела за максимално удобство.

Усъвършенствана система за съхранение на аксесоари

Уредът е оборудван с усъвършенствана система за съхранение на аксесоари - разполага с практични отделения за съхранение на дюзите и гумирана лента за фиксиране на маркуча за високо налягане. Включена е каучукова каишка за закрепване на маркуча, тройна дюза (0°/25°/40°), струйна тръба 840 мм и маркуч за високо налягане с дължина 10 метра.
Features
Brand KARCHER
MODEL HD 6/13 C
TYPE POWER WASHERS
POWER SUPPLY TYPE ELECTRICAL
POWER CONSUMPTION 2900 W
MAX RATED PRESSURE 190.00 bar
MAX FLOW 590 L/hr
PRODUCT WEIGHT 25.700 kg
SUITABLE FOR PROFFESIONAL USE
WARRANTY 24 MONTHS
Documentation
No documents were found for this product
Compare ()
Our website uses cookies | Accept