PVC ЛАМПЕРИЯ DUMAPAN БЯЛ ЛАК

Код: 482593
PVC ЛАМПЕРИЯ БЯЛ ЛАК БЕЗ ФУГА 2,6М2
PVC ЛАМПЕРИЯ БЯЛ ЛАК БЕЗ ФУГА 2,6М2
В наличност
Кратко описание
  • МАТЕРИАЛ : PVC
  • ДЕКОР : БЯЛ ЛАК
  • ДЪЛЖИНА : 2600.00 мм
  • ШИРИНА : 250.00 мм
  • ДЕБЕЛИНА : 10.00 мм
Доставка:
Поръчай сега и вземи от: "" Днес
Безплатна доставка

Цена М2:
25.99 лв.
Цена за пакет (1 ПАКЕТ- 2.6 М2):
67.57 лв.
Количество

q

Ако търсите решение за своята баня, то ПВЦ ламперията е точния избор!
Огромно разнообразие от цветове, лесен и бърз монтаж, 100% водоустойчив материал, лесно почистване и вграждане на така актуалните лунички и не на последно място - на приемливи цени. Материалът не кондензира, не образува и не задържа мухъл.
Ако заложите на ламелен таван БЯЛ ЛАК, той ще отразява допълнително светлината от вграденото осветление и ще създава илюзия за по-голям обем. Цветните ламели вече имат избор и от реалистични 3D дизайни, които имитират камък, дърво, мрамор, лен и др. Създайте своята ефектна баня бюджетно и само за ден!

PVC ламперията или така нареченият хънтър лесно прикрива кривини и неравности по стени и тавани и те няма нужда те да бъдат изправяни и шпакловани предварително, което ще ви спести допълнителни средства.
С ламперията лесно може да прикриете тръби, кабели и петна. Освен това самите панели имат звуко и термоизолиращи свойства и се почистват само с кърпа и вода. Не използвайте абразивни или хлорни, разяждащи вещества.
q

q

Монтажът на ламперията е изключително лесен и бърз - на принципа “нут-перо” и не на последно място – без мокри и мръсни процеси. При равни и сухи повърхности облицовките се поставят директно върху стените или тавана. При неравни и влажни повърхности се изгражда скара от дървени летви или метална /CD и UD профили /, която се монтира през максимум 40 см, перпендикулярно на начина на поставяне на облицовките. Изберете летви с дебелина 27х27 мм. За мокри помещения се препоръчва летвите да бъдат импрегнирани или най-добре метална конструкция.

PVC паната са водоустойчиви, миещи се и лесни за поддръжка. Хигиенични, шумо-и топлоизолиращи, отличават се с изключителна здравина, трайност и устойчивост на цвета. Монтират се изключително бързо - върху метална скара за растерни стени и тавани. Също позволяват вграждане на осветителни и вентилационни елементи. Съществуват специално разработени за растерни тавани осветителни тела, при които осветяването е близко до дневната.
q

q
МаркаDUMAPAN
МОДЕЛ
БЯЛ ЛАК
МАТЕРИАЛ
PVC
ДЕКОР
БЯЛ ЛАК
ДЪЛЖИНА
2600.00 мм
ШИРИНА
250.00 мм
ДЕБЕЛИНА
10.00 мм
ОСНОВНА МЕРНА ЕДИНИЦА
ПАКЕТ
Вторична мерна единица
М2
Отношение мерни единици
2.6000
EAN5411090009876