СМЕСИТЕЛ ЗА КУХНЯ INTER CERAMIC 718650 ХРОМ/ЧЕРЕН

Код: 127226
От брошурата
&КУХНЕНСКИ СМЕСИТЕЛ 718650 ЧЕРЕН&КУХНЕНСКИ СМЕСИТЕЛ 718650 ЧЕРЕН&КУХНЕНСКИ СМЕСИТЕЛ 718650 ЧЕРЕН&КУХНЕНСКИ СМЕСИТЕЛ 718650 ЧЕРЕН
Офертата е валидна от 04.07.2024 до 25.07.2024
&КУХНЕНСКИ СМЕСИТЕЛ 718650 ЧЕРЕН
&КУХНЕНСКИ СМЕСИТЕЛ 718650 ЧЕРЕН
&КУХНЕНСКИ СМЕСИТЕЛ 718650 ЧЕРЕН
В наличност
Кратко описание
  • ВИД РЪКОХВАТКА : ЕДИНИЧНА
  • ТИП СМЕСИТЕЛ : СТОЯЩ
  • ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ НА СМЕСИТЕЛЯ : ЗА КУХНЕНСКИ УМИВАЛНИК
Доставка:
Поръчай сега и вземи от: "" Днес
Безплатна доставка
Цена:  74.99 лв.
Количество

inter

Интер Керамик - 20 години опит

Продуктите с марка Интер Керамик осигуряват усещане за елегантност на вашата кухня и баня. Артикулите ни са практични и улесняват всекидневните Ви задължения. Формата и техническа спецификация на всеки продукт на Интер Керамик са проектирани за удобство на потребителя, а голямата и разнообразна колекция и алтернативни модели за различни предназначения, позволяват на всеки да намери своя артикул за домът, офиса или обществени места.Ние търсим и оценяваме нуждите и идеите на нашите клиенти. Високото качество на нашите продукти и надеждността на нашата концепция за търговия гарантира удовлетворение на клиентите ни.

Експозиция

Днес нашият труд изпълва всяко кътче на изложбената ни сграда, офисите, складовите площи и производтвените бази.Всеки продукт изработваме с внимание към детайла, зад който стои работата на най-големите професионалисти в бранша.Фирмата днес е една от водещите компании в България като предлага най- голямо разнообразие в тази сфера на продукти, които са в наличност в нашите фирмени обекти, готови да бъдат доставени до дългогодишните партньори.
inter

inter

Сервизен център

На всеки продукт с марката ИНТЕР КЕРАМИК даваме твърдата гаранция за произход и качество. Разполагаме с модерно оборудван и специализиран СЕРВИЗЕН център за спокойствието на крайния клиент и фирмите с които работим. Всеки продукт има осигурено гаранционно обслужване при необходимост, което утвърждава доверието в марката ИНТЕР КЕРАМИК на потребителя. Изградените с модерно оборудван собствен производствен отдел и линии за асемблиране, дават възможност да задоволим безграничното разнообразие на търсенето на крайния клиент.
МаркаINTER CERAMIC
МОДЕЛ
718650 ХРОМ/ЧЕРЕН
ВИД РЪКОХВАТКА
ЕДИНИЧНА
ТИП СМЕСИТЕЛ
СТОЯЩ
ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ НА СМЕСИТЕЛЯ
ЗА КУХНЕНСКИ УМИВАЛНИК
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
С ГРАНИТНО ПОКРИТИЕ
ГАРАНЦИЯ
60 МЕСЕЦА
EAN6988354243141
Няма намерени документи за този продукт