ПРАХОСМУКАЧКА KARCHER WD 4 V

Код: 138711

EAN: 4054278661001

ПРАХОСМУКАЧКА KARCHER WD 4 V
Цена:

259.99 лв.

Рейтинг:  1 2 3 4 5
Поръчай сега и вземи от: "Практикер София Люлин" Днес 
Безплатна доставка до пощенски код 1000 i Цената за доставка е за 1 бр. до посочения пощенски код. Общата цена за доставка на всяка поръчка варира в зависимост от избрания пощенски код, броя и параметрите на поръчаните стоки, и се изчислява непосредствено преди финализирането ѝ.  
+ -
  • Наличност
    x

Кратко описание

  • ТИП ЗАХРАНВАНЕ : ЕЛЕКТРИЧЕСКО
  • МОЩНОСТ W : 1000.0 W
  • МЯСТО ЗА СЪХРАНЕНИЕ АКСЕСОАРИ
  • МАТЕРИАЛ НА ТРЪБИТЕ : ПЛАСТМАСА

Описание

Отлично засмукване за безупречни резултати

Прахосмукачката Karcher WD 4 V е изключително мощна и многофункционална машина. Моделът разполага с богат набор накрайници, готови да се справят с всяка възложена задача. Отделящата се ръкохватка дава възможност дюзите да се закачат директно на смукателния маркуч като по-този начин работите лесно и в най-тесните пространства. Прахосмукачката е идеална за почистване на автомобили и е снабдена със специално проектирани аксесоари за безпроблемно почистване на всяка повърхност в колата. Независимо дали почиствате деликатни повърхности като арматурното табло на автомобила, силно замърсени зони като пространството за краката, големи площи като багажника или тесни пространства между седалките – всяка част от интериора на автомобила може да бъде почистена старателно.

Без нужда от смяна на филтъра при преминаване от сухо към мокро почистване

Моделът се отличава с плосък нагънат филтър, който е особено подходящ за непрекъснато мокро и сухо прахосмукане без да се налага смяна на филтъра. Благодарение на патентованата технология за отстраняване на филтъра, той може да бъде премахнат за броени секунди, като се избягва всякакъв контакт с мръсотия. Машината е оборудвана със здрав 20-литров метален контейнер, 6-метров захранващ кабел и смукателен маркуч с дължина 2.2 метра, който осигурява максимален вакуум за мощно засмукване на мръсотията за оптимално представяне независимо нивото на замърсяване. Корпуса на прахосмукачката е конструиран от удароустойчив метален корпус, благодарение на което уреда се отличава с по-дълъг експлоатационен живот и изключителна издръжливост на натоварване.Оптимизиран дизайн за лесна и удобна употреба

Предвиден е начин за бързо и лесно поставяне на смукателната тръба и дюзата за под при прекъсване или спиране на работа за максимално удобство при работа. Съхранението на маркуча, захранващия кабел и аксесоарите е ефективно разработено, за да не заема много място и същевременно да са безопасно и винаги под ръка. Интегрираната заключваща система "Pull & Push" се грижи за бързо, лесно и безопасно, отваряне и затваряне на контейнера при изпразване и почистване. Машината е лесна и удобна за транспортиране - четири колелца осигуряват безпроблемна мобилност по време на използване, а практична дръжка разположена в горната част на корпуса осигурява лесен пренос между използвания. Прахосмукачката се доставя с редица аксесоари като: комбиниран подов накрайник за мокро/сухо, къс и дълъг ъглов накрайник (за фуги и ъгли), дюза за тапицерии (за сухо изсмукване), всмукателни четки с мек и твърд косъм, текстилна филтърна торба.
Характеристики
Марка KARCHER
МОДЕЛ WD 4 V
ТИП ЗАХРАНВАНЕ ЕЛЕКТРИЧЕСКО
ТИП СУХО И МОКРО
МОЩНОСТ W 1000.0 W
ТЕЛЕСКОПИЧНИ ТРЪБИ НЕ
ЦВЯТ ЖЪЛТ
ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА
КАПАЦИТЕТ 20.0 L
ТЕГЛО 6.900 kg
МАТЕРИАЛ НА КОНТЕЙНЕРА ПЛАСТМАСА
МЯСТО ЗА СЪХРАНЕНИЕ АКСЕСОАРИ ДА
МАТЕРИАЛ НА ТРЪБИТЕ ПЛАСТМАСА
Документация
Няма намерени документи за този продукт
Сравни ()