АКУМУЛАТОРЕН БЕЗЧЕТКОВ ПЕРФОРАТОР BOSCH PROFESSIONAL GBH 180-LI

Код: 148563

EAN: 4059952518725

АКУМУЛАТОРЕН БЕЗЧЕТКОВ ПЕРФОРАТОР BOSCH PROFESSIONAL GBH 180-LI
Цена:

399.99 лв.

Безплатна доставка до пощенски код 1000 i Цената за доставка е за 1 бр. до посочения пощенски код. Общата цена за доставка на всяка поръчка варира в зависимост от избрания пощенски код, броя и параметрите на поръчаните стоки, и се изчислява непосредствено преди финализирането ѝ.  
+ -
  • Наличност
    x

Удължена доставка

Кратко описание

  • ОБОРОТИ В МИНУТА НА ПРАЗЕН ХОД : 0-1800
  • СИЛА НА УДАРА : 2.00 J
  • МАКС. ДИАМ. ПРОБИВАНЕ В БЕТОН : 20 мм
  • ПОДХОДЯЩ ЗА : ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА

Описание

Три режима за универсално приложение - пробиване, ударно пробиване и къртене

Aкумулаторният перфоратор Bosch Professional GBH 180-LI поддържа три режима за универсално приложение - пробиване, ударно пробиване и къртене. Подходящ е за задачи по пробиване и завинтване в метал или дърво, както и за къртене, благодарение на оптимизирания си пневматичен ударен механизъм.

Иновативна безчеткова технология на двигателя за отлично представяне

Инструментът се характеризира с качествен безчетков мотор, който гарантира постоянна производителност и висока издръжливост на натоварване. Благодарение на безчетковата технология, моделът се отличава с намалена поддръжка, както и увеличено време на работа с едно зареждане на акумулаторната батерия. Също така, този тип двигатели отделят по-малко топлина по време на работа за винаги оптимлано работно състояние.Оптимизиран дизайн осигурява високи нива на безопасност

Моделът разполага с практична и ефективна система за защита на потребителя и машината в случай на претоварване - намалява риска от внезапно блокиране като мигновено отваря челюстите на съединителя и свежда до минумим въртящия момент. Приложеният бързозатягащ патронник SDS PLUS гарантира лесна смяна на консуматива бе нужда от допълнителни инструменти. Снабден е с LED осветление за по-добра видимост на обработвания детайл, както и с индикатор с 3 светодиода за нивото на зареждане на батерията за удобно планиране на употребата.

Ергономична конструкция за максимално удобство и производителност

Отличава се с изключително компактна конструкция - с тегло под 3 кг с акумулаторната батерия, моделът е удобен за продължителна работа. Основната ръкохватка се отличава с ергономичен дизайн и противоплъзгащо покритие за максимално удобство по време на работа, а страничната дръжка осигурява допълнителна опора и контрол над действието на инструмента.
*Моделът се предлага без батерия и зарядно, което го прави отличен избор за тези, които вече разполагат с батерия от акумулаторното семейство на Bosch Professional.
Характеристики
Марка BOSCH PROFESSIONAL
МОДЕЛ GBH 180-LI
ТИП ЗАХРАНВАНЕ АКУМУЛАТОРНО
ОБОРОТИ В МИНУТА НА ПРАЗЕН ХОД 0-1800
СИЛА НА УДАРА 2.00 J
УДАРИ В МИНУТА 5000 об/min
МАКС. ДИАМ. ПРОБИВАНЕ В ДЪРВО 30 мм
МАКС. ДИАМ. ПРОБИВАНЕ В МЕТАЛ 13 мм
МАКС. ДИАМ. ПРОБИВАНЕ В БЕТОН 20 мм
ТИП ПАТРОННИК SDS PLUS
БАТЕРИЯ И ЗАРЯДНО В КОМПЛЕКТА НЕ
СЪВМЕСТИМА АКУМУЛАТОРНА СЕРИЯ BOSCH PROFESSIONAL
НЕТНО ТЕГЛО 2.000 kg
ПОДХОДЯЩ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА
ГАРАНЦИЯ 36 МЕСЕЦА, *СЛЕД РЕГИСТРАЦИЯ
Документация
Няма намерени документи за този продукт
Сравни ()