МОТОРЕН ТРИОН RAIDER PRO RDP-GCS25

Код: 127726

EAN: 3800972019218

МОТОРЕН ТРИОН RAIDER PRO RDP-GCS25
Цена:

239.99 лв.

Поръчай сега и вземи от: "Практикер София Люлин" Днес 
Безплатна доставка до пощенски код 1000 i Цената за доставка е за 1 бр. до посочения пощенски код. Общата цена за доставка на всяка поръчка варира в зависимост от избрания пощенски код, броя и параметрите на поръчаните стоки, и се изчислява непосредствено преди финализирането ѝ.  
+ -
  • Наличност
    x

Кратко описание

  • НОМИНАЛНА МОЩНОСТ : 3.20 КС
  • КОНСУМИРАНА МОЩНОСТ : 2400 W
  • ДЪЛЖИНА НА ШИНАТА : 45.00 см

Описание

Добра режеща производителност и ефективност в едно

Поради универсалното си приложение моторните триони са много популярни не само сред занаятчиите, но и в професионалната строителна индустрия. Raider PRO RDP-GCS25 е подходящ както за поваляне и рязане на дърва, така и за използването му в строителната индустрия - за прерязване на греди, летви, талпи и др.

Мощен мотор с подобрена функционалност

Моторният трион има мощен и едновременно икономичен двигател с въздушна система за охлаждане. Моделът RDP-GCS25 е характеризиран с нисък разход на гориво и намалени емисии на отработени газове. Инструментът също така има бързо реагираща защитна спирачка за безопасна и безпроблемна работа.Устойчив дизайн за продължителна работа

С отлична 4-точкова антивибрационна система и ергономичен дизайн, които осигуряват удобство и лекота на работата. Raider RDP-GCS25 поддържа система на автоматично смазване на веригата, спестявайки време и усилия на оператора.
Характеристики
Марка RAIDER PRO
МОДЕЛ RDP-GCS25
НОМИНАЛНА МОЩНОСТ 3.20 КС
КОНСУМИРАНА МОЩНОСТ 2400 W
ДЪЛЖИНА НА ШИНАТА 45.00 см
ПОДХОДЯЩ ЗА ПОЛУПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА
ГАРАНЦИЯ 36 МЕСЕЦА
Документация
Няма намерени документи за този продукт
Сравни ()
Сайтът използва "бисквитки" | Приемам