МОТОРЕН ТРИОН MCCULLOCH CS 35

Код: 488173

EAN: 7393089372346

МОТОРЕН ТРИОН MCCULLOCH CS 35
Цена:

284.99 лв.

Поръчай сега и вземи от: "Практикер София Люлин" Днес 
Безплатна доставка до пощенски код 1000 i Цената за доставка е за 1 бр. до посочения пощенски код. Общата цена за доставка на всяка поръчка варира в зависимост от избрания пощенски код, броя и параметрите на поръчаните стоки, и се изчислява непосредствено преди финализирането ѝ.  
+ -
  • Наличност
    x

Кратко описание

  • ОБЕМ ДВИГАТЕЛ : 35.0 см3
  • НОМИНАЛНА МОЩНОСТ : 1.90 КС
  • КОНСУМИРАНА МОЩНОСТ : 1400 W
  • ДЪЛЖИНА НА ШИНАТА : 35.00 см

Описание

Мощен и качествен двигател за оптимални работни резултати

Моторният трион McCulloch CS35 е идеален за поддържане на домашни градини, с лекота извършва дейности като кастрене и рязане на малки дървета. Моделът е снабден с мощен и качествен двигател за оптимални работни резултати. Интегрираната система за опъване и монтаж на шината и веригата улеснява работата и поддръжката на инструмента и се грижи за безопасността на потребителя.

Оптимизиран дизайн за максимална функционалност

Моделът е снабден с технологията OxyPower, която предлага по-добра горивна ефективност и съответно по-голяма мощност, като същевременно намалява вредните емисии с до 70%. Вградената система Soft Start от своя страна намалява съпротивлението на стратерното въже с до 40% за по-гладко и безпроблемно стратиране на триона. Иновативният дизайн на помпата, която осигурява гориво на карбуратора, подобрява надежността на уреда като намалява риска от наводнения на двигателя.Интегрирана антивибрационна система

Благодарение на оптималното разпределение на теглото, моторният трион приляга безопасно и ергономично в ръката на оператора, осигурявайки прецизен контрол над всеки разрез. McCulloch CS 35 е снабден с антивибрационна система, която намалява стреса приложен над ръката на потребителя и осигурява работа без умора. Приложената инерционна спирачка за веригата с двойно задействане увеличава безопасността на работа, докато практичният прозорец на резервоара за гориво позволява постоянно следене на нивата оставащо гориво.
Характеристики
Марка MCCULLOCH
МОДЕЛ CS 35
ОБЕМ ДВИГАТЕЛ 35.0 см3
НОМИНАЛНА МОЩНОСТ 1.90 КС
КОНСУМИРАНА МОЩНОСТ 1400 W
ДЪЛЖИНА НА ШИНАТА 35.00 см
НЕТНО ТЕГЛО 4.600 kg
ОБЕМ НА РЕЗЕРВОАРА ЗА ГОРИВО 0.25 L
ОБЕМ НА РЕЗЕРВОАРА ЗА МАСЛО 150 ml
ПОДХОДЯЩ ЗА НЕПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА
ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА
Документация
Няма намерени документи за този продукт
Сравни ()
Сайтът използва "бисквитки" | Приемам