БЕНЗИНОВ ЛИСТОСЪБИРАЧ RYOBI RBV26B

Код: 126314

EAN: 4892210117335

БЕНЗИНОВ ЛИСТОСЪБИРАЧ RYOBI RBV26B
Продукт от брошурата
Цена:

279.99 лв.

Поръчай сега и вземи от: "Практикер София Люлин" Днес 
Безплатна доставка до пощенски код 1000 i Цената за доставка е за 1 бр. до посочения пощенски код. Общата цена за доставка на всяка поръчка варира в зависимост от избрания пощенски код, броя и параметрите на поръчаните стоки, и се изчислява непосредствено преди финализирането ѝ.  
+ -
  • Наличност
    x

  • Дни
  • Часa
  • Мин
  • Сек
Офертата е валидна от 08.09.2023 до 28.09.2023

Кратко описание

  • ДЕБИТ НА ВЪЗДУШНИЯ ПОТОК : 768 m3/h
  • МАКСИМУМ СКОРОСТ НА ИЗДУХВАНЕ : 325 km/h
  • ОБЕМ НА КОША : 40 L

0%

лихва, такси и ГПР


Описание

Поддържа два режима на работа - листосъбирач и духалка за листа

Бензиновият листосъбирач Ryobi RBV26B съчетава в себе си функциите на духалка за листа и листосъбирач. Превключването между режимите е лесно и не отвлича вниманието от процеса на почистване. Функцията засмукване е съчетана с мулчиране на листата в съотношение 16:1, като материалът се събира в удобна торба с обем 40 литра.

Постоянна мощност и ниска консумация на гориво

Моделът е оборудван с мощен двутактов бензинов мотор с обем 26 см³, който осигурява постоянна мощност и ниска консумация на гориво. Вградената система за въздушно охлаждане удължава живота на инструмента и гарантира максималната му производителност дори при по-продължителни работни дейности. Листосъбирачът има вложена система Cruis Control, която позволява прецизно регулиране и поддържане на скоростта спрямо нуждите на потребителя.Ергономичен дизайн за удобен и сигурен захват

Ryobi RBV26B се отличава с изключително чиста технология на двигателя - вредните емисии са сведени до минимум. Основната дръжка на инструмента е с ергономичен дизайн и противоплъзгащо покритие за удобен и сигурен захват. За допълнително удобство на потребителя моделът е снабден с презраменен колан, който намалява усилията по време на събирането и издухването на листа, клонки и други растителни отпадъци по двора.
Характеристики
Марка RYOBI
МОДЕЛ RBV26B
ТИП ЗАХРАНВАНЕ БЕНЗИН
ТИП ЛИСТОСЪБИРАЧ БЕНЗИНОВ
ТИП ДВИГАТЕЛ 2-ТАКТОВ
ОБЕМ ДВИГАТЕЛ 26 см3
ДЕБИТ НА ВЪЗДУШНИЯ ПОТОК 768 m3/h
МАКСИМУМ СКОРОСТ НА ИЗДУХВАНЕ 325 km/h
ОБЕМ НА КОША 40 L
ФУНКЦИЯ МУЛЧИРАНЕ ДА
НЕТНО ТЕГЛО 4.300 kg
ПОДХОДЯЩ ЗА НЕПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА
ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА
Документация
Няма намерени документи за този продукт
Сравни ()