КУХНЕНСКА МИВКА INTER CERAMIC ICK 5043 50Х43Х19 СМ

Код: 482555

EAN: 6988354230271

КУХНЕНСКА МИВКА INTER CERAMIC ICK 5043 50Х43Х19 СМ
Продукт от брошурата
Цена:

54.99 лв.

Поръчай сега и вземи от: "Практикер София Люлин" Днес 
Безплатна доставка до пощенски код 1000 i Цената за доставка е за 1 бр. до посочения пощенски код. Общата цена за доставка на всяка поръчка варира в зависимост от избрания пощенски код, броя и параметрите на поръчаните стоки, и се изчислява непосредствено преди финализирането ѝ.  
+ -
 • Наличност
  x

 • Дни
 • Часa
 • Мин
 • Сек
Офертата е валидна от 26.05.2023 до 15.06.2023

Кратко описание

 • ТИП : ЕДНОКОРИТНА
 • МАТЕРИАЛ : НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА
 • ПОКРИТИЕ : ХРОМ / ГЛАНЦ
 • ДЪЛЖИНА : 500.00 мм
 • ШИРИНА : 430.00 мм
 • ДЪЛБОЧИНА-MM : 190.00 мм

Описание
inter

Интер Керамик - 20 години опит

Продуктите с марка Интер Керамик осигуряват усещане за елегантност на вашата кухня и баня. Артикулите ни са практични и улесняват всекидневните Ви задължения. Формата и техническа спецификация на всеки продукт на Интер Керамик са проектирани за удобство на потребителя, а голямата и разнообразна колекция и алтернативни модели за различни предназначения, позволяват на всеки да намери своя артикул за домът, офиса или обществени места.Ние търсим и оценяваме нуждите и идеите на нашите клиенти. Високото качество на нашите продукти и надеждността на нашата концепция за търговия гарантира удовлетворение на клиентите ни.

Експозиция

Днес нашият труд изпълва всяко кътче на изложбената ни сграда, офисите, складовите площи и производтвените бази.Всеки продукт изработваме с внимание към детайла, зад който стои работата на най-големите професионалисти в бранша.Фирмата днес е една от водещите компании в България като предлага най- голямо разнообразие в тази сфера на продукти, които са в наличност в нашите фирмени обекти, готови да бъдат доставени до дългогодишните партньори.
inter

inter

Сервизен център

На всеки продукт с марката ИНТЕР КЕРАМИК даваме твърдата гаранция за произход и качество. Разполагаме с модерно оборудван и специализиран СЕРВИЗЕН център за спокойствието на крайния клиент и фирмите с които работим. Всеки продукт има осигурено гаранционно обслужване при необходимост, което утвърждава доверието в марката ИНТЕР КЕРАМИК на потребителя. Изградените с модерно оборудван собствен производствен отдел и линии за асемблиране, дават възможност да задоволим безграничното разнообразие на търсенето на крайния клиент.
Характеристики
Марка INTER CERAMIC
МОДЕЛ ICK 5043 50Х43Х19 СМ
ТИП ЕДНОКОРИТНА
МАТЕРИАЛ НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА
ПОКРИТИЕ ХРОМ / ГЛАНЦ
ДЪЛЖИНА 500.00 мм
ШИРИНА 430.00 мм
ДЪЛБОЧИНА-MM 190.00 мм
ЦВЯТ ИНОКС
ОТЦЕДНИК НЕ
ПРЕЛИВНИК ДА
ОТВОР ЗА СМЕСИТЕЛ ДА, ДВА
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ВКЛ ВАЛВИДА, СИФОН И КРЕПЕЖИ
ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА
Документация
Няма намерени документи за този продукт
Сравни ()