ИНВЕРТОРЕН ГЕНЕРАТОР ATLAS COPCO P2000i

Код: 146809

EAN: 8170023097

ИНВЕРТОРЕН ГЕНЕРАТОР ATLAS COPCO P2000i
Продукт от брошурата
Цена:

2199.99 лв.

Поръчай сега и вземи от: "Практикер София Люлин" Днес 
Безплатна доставка до пощенски код 1000 i Цената за доставка е за 1 бр. до посочения пощенски код. Общата цена за доставка на всяка поръчка варира в зависимост от избрания пощенски код, броя и параметрите на поръчаните стоки, и се изчислява непосредствено преди финализирането ѝ.  
+ -
 • Наличност
  x

 • Дни
 • Часa
 • Мин
 • Сек
Офертата е валидна от 20.01.2023 до 09.02.2023

Кратко описание

 • ТИП ЕЛЕКТРОГЕНЕРАТОР : ИНВЕРТОРЕН
 • РАБОТНА ИЗХОДЯЩА МОЩНОСТ : 1600 W
 • ГОРИВО : БЕНЗИН
 • ПОДХОДЯЩ ЗА : ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА

Описание

Гарантира дълги периоди на работа без прекъсване

Инверторният генератор Atlas Copco P2000i е предназначен за ежедневна употреба или за чести единични задачи, обикновено с по-малки електрически инструменти. Лесен е за използване с функция за стартиране при откат, която осигурява бързо активиране. Снабден е с голям резервоар за гориво, който позволява до 6 часа работа без презареждане. Когато нивото на маслото е ниско или при претоварване, генераторът ще извести чрез аларми.

Интелигентен контрол на оборотите за горивна ефективност

Характеризира се с нисък разход на гориво благодарение на честотно регулираното задвижване, което осигурява оптимална честота на въртене в зависимост от натоварването. Интегрираната термична защита позволява на генератора да работи ефективно дори при екстремни климатични условия, а автоматичното регулиране на напрежението (AVR) осигурява непрекъснато захранване.Компактен размер и нисък шум

Моделът е оборудван със звукоизолиращ корпус, което го прави изключително удобен за употреба. За лесен пренос до работното място, Atlas Copco P2000i разполага с практична транспортна дръжка разположена в горната част на уреда и относително ниско тегло - 21 кг. В допълнение, уреда може да бъде свързан към друг генератор и да се използва паралелно, за да се увеличи общата производителност, без да е необходим по-голям генератор.
Характеристики
Марка ATLAS COPCO
МОДЕЛ P2000i
ТИП ЕЛЕКТРОГЕНЕРАТОР ИНВЕРТОРЕН
РАБОТНА ИЗХОДЯЩА МОЩНОСТ 1600 W
БРОЙ КОНТАКТИ 220 V 1
БРОЙ КОНТАКТИ 12 V 1
ГОРИВО БЕНЗИН
ОБЕМ НА РЕЗЕРВОАРА ЗА ГОРИВО 4.00 L
СТАБИЛИЗИРАН ДА
НЕТНО ТЕГЛО 21.000 kg
ПОДХОДЯЩ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА
ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА
Документация
Няма намерени документи за този продукт
Сравни ()
Сайтът използва "бисквитки" | Приемам