ЕЛЕКТРОГЕНЕРАТОР CIMEX PG4000S

Код: 146119

EAN: 2000000053189

ЕЛЕКТРОГЕНЕРАТОР CIMEX PG4000S
Цена:

1099.99 лв.

Поръчай сега и вземи от: "Практикер София Люлин" Днес 
Безплатна доставка до пощенски код 1000 i Цената за доставка е за 1 бр. до посочения пощенски код. Общата цена за доставка на всяка поръчка варира в зависимост от избрания пощенски код, броя и параметрите на поръчаните стоки, и се изчислява непосредствено преди финализирането ѝ.  
+ -
  • Наличност
    x

Кратко описание

  • ТИП ЕЛЕКТРОГЕНЕРАТОР : СТАНДАРТЕН
  • РАБОТНА ИЗХОДЯЩА МОЩНОСТ : 3000 W
  • ГОРИВО : БЕНЗИН
  • ПОДХОДЯЩ ЗА : ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА

Описание

AVR система за автоматично регулиране на напрежението

Cimex PG4000S е бензинов електрогенератор, който е предназначен за осигуряване на основно и аварийно захранване в домове, фургони, офиси и други. Намира приложение в строителството и довършителните дейности за захранване на различни елктроинструменти. Машината е снабдена с автоматично регулиране на напрежението AVR и без затруднение осигурява захранване на черна и бяла техника, която е чувствителна към колебания в нпрежението.

Мултифункционален дигитален дисплей на който се вижда напрежението

Генераторът е снабден с електрически старт, който позволява бързо стартиране без да е необходимо да се прилага допълнителна физическа сила, необходимо е само завъртане на контактен ключ. Непосредствено до този ключ се намира дисплей, на който може да следите изходното напрежение, както и честотата на напрежението. Налични са два изхода за 220 V и един 12 V 8.3 А, с който може да се зареждат акумулатори и други.Мощен четиритактов двигател със защита от претоварване

PG4000S на Cimex се задвижва от четиритактов двигател, който осигурява 7-9 часа автономна работа с един резервоар от 15 литра. Моделът разполага с мото часовник, а с него ще можете да спазвате интервалите за смяна на маслото, гарантиращи ефктивната работа на двигателя. В допълнение на това защита от претоварване изключва подаването на напрежение в случай на претоварване.
Характеристики
Марка CIMEX
МОДЕЛ PG4000S
ТИП ЕЛЕКТРОГЕНЕРАТОР СТАНДАРТЕН
РАБОТНА ИЗХОДЯЩА МОЩНОСТ 3000 W
ИЗХОДНА МОЩНОСТ 2700 W
БРОЙ КОНТАКТИ 220 V 2
БРОЙ КОНТАКТИ 12 V 1
ГОРИВО БЕНЗИН
ОБЕМ НА РЕЗЕРВОАРА ЗА ГОРИВО 15.00 L
СИНХРОНИЗИРАН ДА
СТАБИЛИЗИРАН ДА
НЕТНО ТЕГЛО 39.000 kg
ПОДХОДЯЩ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА
ДОПЪЛНИТЕЛНИ АКСЕСОАРИ AVR
ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА
Документация
Няма намерени документи за този продукт
Сравни ()