ЕЛЕКТРИЧЕСКИ СКУТЕР SEGWAY KICKSCOOTER F2 PLUS E ДО 25 КМ/Ч, ПРОБЕГ ДО 55 КМ

Код: 300755
ТРОТ. SEGWAY KICKSCOOTER F2 PLUS E
ТРОТ. SEGWAY KICKSCOOTER F2 PLUS E
ТРОТ. SEGWAY KICKSCOOTER F2 PLUS E
ТРОТ. SEGWAY KICKSCOOTER F2 PLUS E
ТРОТ. SEGWAY KICKSCOOTER F2 PLUS E
ТРОТ. SEGWAY KICKSCOOTER F2 PLUS E
ТРОТ. SEGWAY KICKSCOOTER F2 PLUS E
ТРОТ. SEGWAY KICKSCOOTER F2 PLUS E
В наличност
Доставка:
Поръчай сега и вземи от: "" Днес
Безплатна доставка
Купи на изплащане
от41.40лв.
Лихва, такси и ГПР
undefined
10 х 109.90лв.
Цена:  1099.00 лв.
Количество

Ninebot KickScooter F2 Plus
Powered by Segway

 

Електрическата тротинетката Ninebot F2 Plus е идеалното решение за ежедневно пътуване. С дълъг пробег, достигащ до 55 км и максимална мощност на двигателя от 800 W, лесно можете да се придвижвате в града, за да се присъедините към любимите си хора! F2 Plus ви предлага всичко необходимо като двойна спирачна система, вградени индикатори (мигачи), система за контрол на сцеплението (TCS), самовъзстановяващи се гуми и др. Благодарение на интелигентните функции и високата производителност, F2 Plus ще се превърне във вашето основно средство за придвижване на кратки разстояния!

 

Насладете се на придвижването в града

 

 

Електрическата тротинетка Ninebot KickScooter F2 Plus надгражда капацитета на батерията до 460Wh, за да ви осигури по-дълг пробег с едно зареждане.
Вече можете да се насладите на придвижването в града с пробег достигащ до 55 км*.

* Теоретичен пробег: Тестван по време на каране с пълен капацитет на батерията, 75 кг натоварване, 25°C околна температура, при средна скорост от 16 км/ч и движение върху гладка настилка. Някои от факторите, които влияят на пробега, включват скорост, брой стартирания и спирания, температура на околната среда и др.


Предизвикайте по-мощния мотор

 

Подобреният двигател на F2 Plus ви позволява да се придвижвате в града без притеснения.
С максимална мощност от 800 W, безчетковият мотор осигурява скорост до 25 км/ч и ви помага да преодолявате наклони до 20%.

 

800W Максимална мощност

25 км/ч Максимална скорост

20% Наклон на изкачване

TCS Система, предпазващa от подхлъзване за Безгрижно управление

 

Segway-Ninebot има водещата роля при въвеждането на система за контрол на сцеплението (TCS) в категорията на електрическите тротинетки. Серията F2 използва Ninebot контролер с актуализиран алгоритъм, позволяващ прецизно управление с подобрено сцепление върху песъчливи и хлъзгави пътища, осигурявайки стабилност и безопасност.

 

Подобрени 10-инчови самовъзстановяващи се гуми

 

Обновените 10-инчови самовъзстановяващи се безкамерни гуми правят карането ви по-плавно дори по неравни пътища и терени и по-стабилно, благодарение на ширината си от 58 мм. В допълнение, желеобразният слой намалява риска от пробиване на гумата, така че да можете да карате спокойно, без необходимост от допълнителна поддръжка!

 

Двойна спирачна система осигурява безопасност

 

Оборудвани с предна дискова спирачка и електронна задна спирачка, електрическите тротинетки от серията F2 осигуряват на водача по-бързо и по-стабилно спиране.

 

Защитава ви на всеки завой който правите

 

Благодарение на вградените предни и задни мигачи ще бъдете видими през деня/нощта. Показвайки на останалите посоката ви на движение, мигачите осигуряват безопасност и намаляват риска от възникване на инцидент, когато завивате.

 

Осветява пътя ви

 

За да увеличите времето за безопасно каране през денонощието, електрическата тротинетка е снабдена с 2,1W предна LED светлина с висока яркост, която ще освети пътя пред вас до 13,5 метра. Освен това тротинетките от серия F2 се предлагат със сертифицирани преден, страничен и заден E-MARК рефлектори, подобряващи видимостта през нощта или при условия на слаба осветеност.

 

Ергономично проектирана за вашия комфорт

 

Серията F2 е проектирана с по-широко кормило, което осигурява по-добра стабилност по време на управление и добавя повече място за аксесоари, като стойка за телефон!

 

Стабилно каране при всякакви метеорологични условия

 

С конструкция от стомана с висока якост и IPX5 стандарт на водоустойчивост електрическата тротинетка е готова да се справи с тежките предизвикателства на различните метеорологични условия.

 

Умна BMS система, Умно управление

 

Съвременната Умна система за управление на батерията (BMS), разработена от Segway-Ninebot, разполага с общо 7 защитни механизъма, които гарантират дълъг живот на клетките на батерията и осигуряват Вашата сигурност по всяко време.

- Защита от късо съединение

- Защита от претоварване

- Двойна защита от презареждане

- Двойна защита от прекомерно разреждане

- Температурна защита

- Защита от автоматично заспиване при ниско напрежение

- Възможност за персонализиран лимит на зареждане

 

Пригответе се за дълго пътуване, каквото не сте преживявали досега!

 

Изберете вашия стил на управление!

 

Три режими на управление за всяка ситуация: по-далеко, по-бързо или и двете, всичко зависи от теб!
В зависимост от вашето настроение, можете да изберете да се придвижвате на по-дълги разстояния с режим ECO, да се придвижвате максимално бързо с режим Sport, или да се възползвате от комбинация от двете с режим Drive! Още по-лесно е да превключвате режимите на управление с двойно натискане на бутона на таблото. Можете да активирате и Пешеходен режим (максимална скорост 5 км/ч) през мобилното приложение.

Новата функционалност за серия F2 е възможността за персонализиране на режим Спорт през приложението Segway-Ninebot. Имате възможност да променяте максималната скорост и начина на ускорение, за да ги напаснете към вашия стил на управление!

 

Управлявайте пътуването си във вашето смарт приложение

 

Вашият интелигентен асистент за каране:

- Bluetooth връзка

- Отключване и заключване на вашата ел. тротинетка

- Състояние на каране и оставаща батерия

- Обновяване на фърмуер

- Активиране на ''Пешеходен режим''

- и още толкова много!

 

 

Проследете своята електрическа тротинетка с мрежата Apple Find My

 

Благодарение на мрежата Apple Find My, можете да проследите вашата електрическа тротинетка навсякъде! След като активирате Apple Find My чрез приложението Segway-Ninebot и го сдвоите с вашия скутер, можете бързо да намерите вашата електрическа тротинетка, при необходимост, чрез приложението „Find My“ на вашия iPhone.

* Предлага се само за потребители на устройства на Apple с iOS 14.5, iPad OS 14.5 и Mac OS Big Sur 11.1 и по-нови версии.

 

 

МаркаSEGWAY
МОДЕЛ
KICKSCOOTER F2 PLUS E
ПОДПОМАГАНЕ
Да
ДИСПЛЕЙ
Да
ТИП БАТЕРИЯ
Li-ion
КАПАЦИТЕТ НА БАТЕРИЯТА
460 WH
МАКСИМАЛЕН НАКЛОН НА ИЗКАЧВАНЕ
20 %
РАЗМЕР НА ГУМИТЕ
10.00 "
ТИП ГУМИ
ПНЕВМАТИЧНИ
ЗАРЯДНО УСТРОЙСТВО
Да
ПРОБЕГ
ДО 55 КМ
СКОРОСТ
ДО 25 КМ/Ч
СПИРАЧНА СИСТЕМА
ДИСКОВА / ЕЛЕКТРИЧЕСКА
ЦВЯТ
ЧЕРЕН
ТЕГЛО
17.7 kg
ГАРАНЦИЯ
24 МЕСЕЦА
МОТОР-НОМИНАЛНА МОЩНОСТ (W)
400W
МАКСИМАЛНО НАТОВАРВАНЕ
ДО 120 KG
МИГАЧИ
Да
EAN8720254406466
Няма намерени документи за този продукт