36 вместо 24 месеца гаранция след регистрация в срок до 4 седмици от датата на покупка. Повече информация и регистрация тук.

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ВЕРИЖЕН ТРИОН EINHELL GH-EC 1835

Код: 491274

EAN: 4006825588156

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ВЕРИЖЕН ТРИОН EINHELL GH-EC 1835
Цена:

149.99 лв.

Поръчай сега и вземи от: "Практикер София Люлин" Днес 
Безплатна доставка до пощенски код 1000 i Цената за доставка е за 1 бр. до посочения пощенски код. Общата цена за доставка на всяка поръчка варира в зависимост от избрания пощенски код, броя и параметрите на поръчаните стоки, и се изчислява непосредствено преди финализирането ѝ.  
+ -
  • Наличност
    x

Кратко описание

  • КОНСУМИРАНА МОЩНОСТ : 1800 W
  • ДЪЛЖИНА НА ШИНАТА : 35.60 см
  • СКОРОСТ НА ВЕРИГАТА : 13.5 m/s

Описание

Ефективен и надежден помощник за рязане на дърва за огрев

Елeктрическият верижен трион Einhell GH-EC 1835 е удобен, ефективен инструмент и надежден помощник за рязане на дърва за огрев, за и за изсичане на малки дървета в двора и градината.

Защита от откат с незабавна механична спирачка на веригата

Този електрически верижен трион е оборудван с мощен 1800 W мотор, който осигурява скорост на рязане от 13,5 метра в секунда. Благодарение на вграденият резервоар за масло веригата се смазва автоматично, а това ви позволява по-бързо приключване със задачите и повече свободно време. За добро предаване на мощността и дълъг експлоатационен живот има висококачествена, здрава метална предавка. Функция за защита срещу откат с мигновена механична спирачка на веригата ще спре веднага веригата, ако GH-EC 1835 внезапно се повдигне.Ергономична дръжка и работа без умора

Дизайнът на триона осигурява оптимално разположение на центъра на тежестта за продължителна работа без умора в ръцете. Ергономичните дръжки ви позволяват да държите здраво и уверено да насочвате инструмента. Захранващият кабел е предпазен със скоба за освобождаване на напрежението.
Характеристики
Марка EINHELL
МОДЕЛ GH-EC 1835
ТИП ТРИОН СТАНДАРТЕН ВЕРИЖЕН ТРИОН
ТИП ЗАХРАНВАНЕ ЕЛЕКТРИЧЕСКО
КОНСУМИРАНА МОЩНОСТ 1800 W
ДЪЛЖИНА НА ШИНАТА 35.60 см
МАКСИМАЛЕН РАЗРЕЗ 32.50 см
СКОРОСТ НА ВЕРИГАТА 13.5 m/s
НЕТНО ТЕГЛО 5.000 kg
ПОДХОДЯЩ ЗА НЕПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ EINHELL ШИНА
ГАРАНЦИЯ 36 МЕСЕЦА, *СЛЕД РЕГИСТРАЦИЯ
Документация
Няма намерени документи за този продукт

Аксесоари

Сравни ()