ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ТРИОН MCCULLOCH CSE 2040 S

Код: 470238

EAN: 7393080362155

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ТРИОН MCCULLOCH CSE 2040 S
Цена:

265.99 лв.

+ -
  • Наличност
    x

Продуктът е изчерпан онлайн

Кратко описание

  • КОНСУМИРАНА МОЩНОСТ : 2000 W
  • ДЪЛЖИНА НА ШИНАТА : 40.00 см
  • СКОРОСТ НА ВЕРИГАТА : 13.5 m/s

Описание

Характеризиран с висока производителност, здравина и надеждност

Електрическият трион McCulloch CSE 2040 S е подходящ за поддръжка или рязане на всякакъв вид дървета в градината и двора. Намира успешно и практично приложение при строителството на дървени съоръжения и постройки в градината, при направата на покривни конструкции и други дейности, свързани с напречно рязане на греди, бичмета и талпи, на ритловици и др.

Добре балансиран и лесен за използване

Електрическият трион е оборудван с мощен мотор 2000 W с висока скорост на веригата 13.5 m/s. За по-голяма сигурност времето за спиране на веригата е сведено до под 1 секунда. За максимална защита на оператора верижен трион McCulloch CSE2040 разполага с механичната и електронна защита от претоварване, която щади двигателя в случай, че веригата бъде прищипана в дървесината. Този модел разполага със страничен обтегач на веригата, което позволява бързо и лесно регулиране на натягането на веригата без да се налага ползване на инструменти. Трионът е снабден със система за автоматично смазване, като резервоарът има обем 240 мл и практично прозорче за следене нивото на маслото.Практичен дизайн с оглед безопасността и комфорта по време на работа

Моделът има щипка за кабел, която предотвратява напрежението на кабела и го задържа на място по време на работа. Характеризира се с ниско ниво на вибрации - това прави моторния трион безопасен за работа и изключително удобен дори при по-продължителни работни дейности. Основната ръкохватка на инструмента има ергономичен дизайн за комфорт на потребителя, а допълнителната предна дръжка осигурява максимален контрол над действието.
Характеристики
Марка MCCULLOCH
МОДЕЛ CSE 2040 S
ТИП ТРИОН СТАНДАРТЕН ВЕРИЖЕН ТРИОН
ТИП ЗАХРАНВАНЕ ЕЛЕКТРИЧЕСКО
КОНСУМИРАНА МОЩНОСТ 2000 W
ДЪЛЖИНА НА ШИНАТА 40.00 см
СКОРОСТ НА ВЕРИГАТА 13.5 m/s
НЕТНО ТЕГЛО 3.700 kg
ПОДХОДЯЩ ЗА НЕПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА
ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА
Документация
Няма намерени документи за този продукт
Сравни ()