ЕЛЕКТРИЧЕСКА КОСА DENZEL TE-1200

Код: 122631

EAN: 4044996124575

ЕЛЕКТРИЧЕСКА КОСА DENZEL TE-1200
Цена:

169.99 лв.

Поръчай сега и вземи от: "Практикер София Люлин" Днес 
Безплатна доставка до пощенски код 1000 i Цената за доставка е за 1 бр. до посочения пощенски код. Общата цена за доставка на всяка поръчка варира в зависимост от избрания пощенски код, броя и параметрите на поръчаните стоки, и се изчислява непосредствено преди финализирането ѝ.  
+ -
  • Наличност
    x

Кратко описание

  • КОНСУМИРАНА МОЩНОСТ : 1200 W
  • ШИРИНА НА КОСЕНЕ : 38.00 см

Описание

Лека и изключително маневрена

Електрическата коса Denzel TE-1200 е лека удобна за работа и много маневрена. Предназначена е за косене на трева и малки храсти на трудно достъпни места - по краищата на пътеки, стени на сгради, както и около дървета.

Термична защита на двигателя срещу прегряване

Косата може да работи както с корда, когато искате да косите трева, така и със стоманен нож, който позволява косене на бурени и издънки на храсти около дърветата. Мощният двигател от 1200 W е оборудван със защита от прегряване, което увеличава експоатационният му живот.



Ергономична конструкция удобна за всяка ръка

Моделът е оборудван с основна ръковатка, която е ергономична с гумено покритие и приляга удобно към ръката. За удобен захват и лено водене на машината е добавена и допълнителна ръкохватка. Специален корпус предпазва потребителя от летяща трева, камъни и стърготини.
Характеристики
Марка DENZEL
МОДЕЛ TE-1200
ТИП ЗАХРАНВАНЕ ЕЛЕКТРИЧЕСКО
КОНСУМИРАНА МОЩНОСТ 1200 W
ШИРИНА НА КОСЕНЕ 38.00 см
ПОДХОДЯЩ ЗА НЕПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА
ГАРАНЦИЯ 36 МЕСЕЦА
Документация
Няма намерени документи за този продукт
Сравни ()