36 вместо 24 месеца гаранция след регистрация в срок до 3 месеца от датата на покупка. Повече информация тук, регистрация тук.

АКУМУЛАТОРНА КОСАЧКА РОБОТ GARDENA SILENO MINIMO 500

Код: 132032

EAN: 4078500053174

АКУМУЛАТОРНА КОСАЧКА РОБОТ GARDENA SILENO MINIMO 500
Продукт от брошурата
Цена:

1499.99 лв.

Поръчай сега и вземи от: "Практикер София Люлин" Днес 
Безплатна доставка до пощенски код 1000 i Цената за доставка е за 1 бр. до посочения пощенски код. Общата цена за доставка на всяка поръчка варира в зависимост от избрания пощенски код, броя и параметрите на поръчаните стоки, и се изчислява непосредствено преди финализирането ѝ.  
+ -
  • Наличност
    x

  • Дни
  • Часa
  • Мин
  • Сек
Офертата е валидна от 26.05.2023 до 15.06.2023

Кратко описание

  • ШИРИНА НА КОСЕНЕ : 16.00 см
  • МИН ВИСОЧИНА НА КОСЕНЕ : 20 мм

0%

лихва, такси и ГПР


Описание

Мощната роботизирана косачка за градини със среден размер

Тих, многофункционален и интелигентен помощник за градината - това е роботизираната косачка Sileno Мinimo от GARDENA. Sileno Мinimo комбинира висока ефективност и прецизност с удобно косене. Приложението GARDENA Bluetooth® ви насочва интуитивно за първоначалната инсталация, стъпка по стъпка - въвеждат се размера на градината (площите за косене се ограничават чрез специален кабел), желаните дни за косене и предпочитания начален час. Вашата роботизирана косачка организира график и е готова да започне без никакво суетене. Ръководен от SensorControl, роботът сам преценява колко често се нуждае от косене вашата градина, посочва прецизно правилната честота според растежа на тревата. След като си свърши работата, работливият робо-градинар се връща у дома при зарядната си станция за заслужено презареждане. Sileno Minimo може да се почиства лесно с градински маркуч, не би могло да е по-просто.

Надеждна прецизност - без инциденти или щети по растенията във вашата градина

Тази косачка има най-добрите в своя клас ниски нива на шум от само 57db(A) благодарение на особено тихия мотор. Вие и вашите съседи можете да си почивате спокойно в градината, дори и когато вашият робот е в действие. Усъвършенстваната функция CorridorCut насочва роботизираната косачка при косене в тесни пространства и по-остри ъгли с ширина само 60 сантиметра, както и при наклонени терени до 25%. CorridorCut навигира роботизираната косачка, така че да излиза от задънени краища и редица други препятсвия.Широк набор от сензори за различни функции

С функцията Auto Weather and Terrain, Sileno Minimo коси градината самостоятелно, независимо от времето, в дъжд или слънце. Умната роботизирана косачка забелязва дали земята е замръзнала или е твърде студена и роботът изчаква, докато се отпусне като поставя програмата си на пауза. Когато инструментът се повдигне, друг набор от сензори кара остриетата да спрат незабавно, като по този начин предотвратяват наранявания.

Лесна за инсталиране и поддръжка

Захранва се с Li-Ion акумулаторна батерия 18 V, 2.1 Ah, която се зарежда напълно за 70 мин и работи около 75 мин. Комплектът включва станция за зареждане, 150 м ограничителен кабел и 150 скоби за монтаж. Както и инструкции за инсталация включително подробни инсталационни видеоклипове в YouTube.
Характеристики
Марка GARDENA
МОДЕЛ SILENO MINIMO 500
ТИП ЗАХРАНВАНЕ АКУМУЛАТОРНО
ШИРИНА НА КОСЕНЕ 16.00 см
МИН ВИСОЧИНА НА КОСЕНЕ 20 мм
МАКС ВИСОЧИНА НА КОСЕНЕ 50 мм
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА ПЛОЩ НА КОСЕНЕ 500 m²
ПОДХОДЯЩ ЗА НЕПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ BLUETOOTH ПРИЛОЖЕНИЕ
ГАРАНЦИЯ 36 МЕСЕЦА, *СЛЕД РЕГИСТРАЦИЯ
Документация
Няма намерени документи за този продукт
Сравни ()