ПОМПА МРЪСНА ВОДА STEINBERG PZ 600

Код: 475115

EAN: 4011458460243

ПОМПА МРЪСНА ВОДА STEINBERG PZ 600
Цена:

99.99 лв.

Поръчай сега и вземи от: "Практикер София Люлин" Днес 
Безплатна доставка до пощенски код 1000 i Цената за доставка е за 1 бр. до посочения пощенски код. Общата цена за доставка на всяка поръчка варира в зависимост от избрания пощенски код, броя и параметрите на поръчаните стоки, и се изчислява непосредствено преди финализирането ѝ.  
+ -
  • Наличност
    x

Кратко описание

  • КОНСУМИРАНА МОЩНОСТ : 600 W
  • МАКСИМАЛЕН ДЕБИТ : 8000.00 L/hr
  • МАКС ДЪЛБОЧИНА НА ПОТАПЯНЕ : 6.00 м

Описание

Изпомпване и събиране на мръсна и чиста вода

Здрава потопяема помпа за чиста и мръсна вода с размер на външните частици до 35 mm, с регулируема мощност за вертикално и хоризонтално подаване. Помпата Steinberg PZ600 е идеална за подсушаване на строителни изкопи, дрениране на процесни води и изпомпване на мръсна вода от наводнени помещения.

Надеждност и дълготрайна работа

Корпусът на помпата е изработен от комбинация от висококачествена неръждаема стомана и удароустойчива пластмаса. Снабдена е с поплавък, който предпазва помпата от изгаряне. Едно от предимствата на моделът е, че двигателят с медна намотка не изисква поддръжка - това гарантира висока издръжливост и нисък процент на повреда.Мощен мотор оборудван с термична защита срещу претоварване

Надежден, практичен и удобен плаващ превключвател гарантира правилното автоматично регулиране на електрическата помпа и предпазва оборудването от "сухо движение". Автоматизира включването и изключването на машината в зависимост от нивото на водата - ефективно защитава срещу щети, причинени от ниско ниво на водата.
Характеристики
Марка STEINBERG
МОДЕЛ PZ 600
ТИП ЗАХРАНВАНЕ ЕЛЕКТРИЧЕСКО
КОНСУМИРАНА МОЩНОСТ 600 W
МАКСИМАЛЕН ДЕБИТ 8000.00 L/hr
МАКС РАЗМЕР НА ВЪНШНИ ЧАСТИЦИ 35.00 мм
МАКС ДЪЛБОЧИНА НА ПОТАПЯНЕ 6.00 м
НЕТНО ТЕГЛО 4.100 kg
ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА
Документация
Няма намерени документи за този продукт
Сравни ()