АКУМУЛАТОРНА ПРЪСКАЧКА GARDENIA

Код: 484287

EAN: 3800151315841

АКУМУЛАТОРНА ПРЪСКАЧКА GARDENIA
Цена:

139.99 лв.

Поръчай сега и вземи от: "Практикер София Люлин" Днес 
Безплатна доставка до пощенски код 1000 i Цената за доставка е за 1 бр. до посочения пощенски код. Общата цена за доставка на всяка поръчка варира в зависимост от избрания пощенски код, броя и параметрите на поръчаните стоки, и се изчислява непосредствено преди финализирането ѝ.  
+ -
  • Наличност
    x

Кратко описание

  • ОБЕМ НА РЕЗЕРВОАРА ЗА ПРЕПАРАТ : 16.00 L

Описание

Ефективна подходяща за личното стопанство

Акумулаторната пръскачка Garedenia е подходяща за употреба в личното стопанство, за пръскане на млади овошки и зеленчукови насаждения. Моделът се отличава с това, че при него пулверизиращия ефект е с до 3-4 пъти по-ефективен в сравнение с обикновените ръчни пръскачки.

Два режима на работа за максимален ефект

Пръскачката достига максимално работно налягане от 6,4bar., с едно зареждане на батерията си осигурявате време на работа от 5 -7 часа, а телескопичния прът с дължина от 85 см. допълнително олеснява работата. При използване там където има възможност да не стигне един заряд на батерията пръскачката може да работи и в режим - механична.Ниско тегло и дълъг живот на експоатация

Електрическа пръскачка е изработена от здрави материали и има дълъг живот на експлоатация. Впечетление прави и ниското тегло на пръскачка, заедно с батерия тя тежи малко повече от 5 кг., което заедно с обема на резервоара за препарати от 16 л., е предпоставка за извършване на дълги работни сесии при пръскане с препарат без голяма умора.
Характеристики
Марка GARDENIA
ОБЕМ НА РЕЗЕРВОАРА ЗА ПРЕПАРАТ 16.00 L
НЕТНО ТЕГЛО 5.100 kg
ПОДХОДЯЩ ЗА НЕПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ РЪЧЕН РЕЖИМ
ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА
Документация
Няма намерени документи за този продукт
Сравни ()