АКУМУЛАТОРНА БЕЗЧЕТКОВА УДАРНА БОРМАШИНА RYOBI RPD18C-220S ONE+ SET 18.00 V, БРОЙ БАТЕРИИ 2

Код: 132314
RYOBI АКУМ.УДАРНА БОРМ. RPD18C-220S ONE+
RYOBI АКУМ.УДАРНА БОРМ. RPD18C-220S ONE+
RYOBI АКУМ.УДАРНА БОРМ. RPD18C-220S ONE+
RYOBI АКУМ.УДАРНА БОРМ. RPD18C-220S ONE+
Продуктът е изчерпан онлайн
Кратко описание
  • ТИП БАТЕРИЯ : Li-Ion
  • НАПРЕЖЕНИЕ : 18.00 V
  • МАКСИМАЛЕН ВЪРТЯЩ МОМЕНТ : 50.00 nm
  • БРОЙ СКОРОСТИ : 2
  • КАПАЦИТЕТ НА БАТЕРИЯТА : 2.00 Ah
  • БРОЙ БАТЕРИИ : 2
  • ПОДХОДЯЩ ЗА : НЕПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА
Купи на изплащане
от13.19лв.
Цена:  349.99 лв.


Подходяща за пробиване, ударно пробиване и завинтване и отвинтване

Акумулаторната безчеткова ударна бормашина Ryobi RPD18C-220S е идеална за пробиване в дърво, пластмаса или метал, фиксиране и отстраняване на винтове или дори бързо пробиване в по-твърди материали като зидария, тухли и бетон, благодарение на ударната функция.

Високоефективен безчетков двигател със значително по-дълъг живот

Безчетковата технология на двигателя гарантира по-висока ефективност - двигателя комуникира директно с електрониката на инструмента, без загуба на енергия заради механично задвижване. Такива двигатели се отличават с по-ниска температура поради липсата на триене, благодарение на което имат по-дълъг живот на експлоатация и по-добра издръжливост на натоварвания. Отличават се с по-тиха работа, по-висока скорост, по-дълъг живот на акумулаторната батерия и редица други технически предимства.Отлично представяне с редица материали заради системата за регулиране на въртящия момент

Моделът е проектиран със система за регулиране на въртящия момент в 24 степени за фина настройка на инструмента към изискванията на материала и проекта. Интелигентна електроника постоянно регулира двигателя, за да оптимизира мощността и времето на работа. Разполага с 13-милиметров метален патронник, който позволява използването на по-големи свредла и съответно прави бормашината още по-гъвкава в по-широк диапазон от задачи.

Ергономичен дизайн за максимално удобство по време на работа

Ергономично оформената ръкохватка приляга удобно в ръката на потребителя, а плътното антислип покритие осигурява сигурен захват дори при интензивни и продължителни дейности. Интегрираните LED светодиоди осигуряват добра видимост на работна зона за по-прецизни резултати. Включени са две литиево-йонни батерии 18V / 2.0Ah, зарядно устройство и тесктилна чанта за удобен пренос и съхранение.


ONE+ акумулаторни батерии с IntelliCell технология за по-висока производителност

Батериите от акумулаторната система Ryobi ONE+ за специално проектирани с технологията IntelliCell, благодарение на която управляват по уникален начин собствената си мощност, за да осигурят оптимална производителност и време на работа. Батерията осигурява до 20% повече време на работа, поддържа заряд 4 пъти по-дълго и е 45% по-лека от обикновената акумулаторна батерия, което значително намалява умората на потребителя особено при по-продължителни работни дейности.
МаркаRYOBI
МОДЕЛ
RPD18C-220S ONE+ SET
ТИП БАТЕРИЯ
Li-Ion
НАПРЕЖЕНИЕ
18.00 V
МАКСИМАЛЕН ВЪРТЯЩ МОМЕНТ
50.00 nm
СТЕПЕНИ НА ВЪРТЯЩИЯ МОМЕНТ
24
ОБОРОТИ В МИНУТА НА ПРАЗЕН ХОД
450-1700
БРОЙ СКОРОСТИ
2
МАКС. ДИАМ. ПРОБИВАНЕ В ДЪРВО
38 мм
МАКС. ДИАМ. ПРОБИВАНЕ В МЕТАЛ
13 мм
КАПАЦИТЕТ НА БАТЕРИЯТА
2.00 Ah
БРОЙ БАТЕРИИ
2
ПОДХОДЯЩ ЗА
НЕПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА
ГАРАНЦИЯ
36 МЕСЕЦА, *СЛЕД РЕГИСТРАЦИЯ
EAN4892210191953
Няма намерени документи за този продукт