ЪГЛОШЛАЙФ WURTH EAG 11-125 C / EWS 11-125C

Код: 128665
WURTH ЪГЛОШЛАЙФ EAG 11-125 C
WURTH ЪГЛОШЛАЙФ EAG 11-125 C
WURTH ЪГЛОШЛАЙФ EAG 11-125 C
WURTH ЪГЛОШЛАЙФ EAG 11-125 C
В наличност
Кратко описание
  • КОНСУМИРАНА МОЩНОСТ : 1100 W
  • ДИАМЕТЪР НА ДИСКА : 125 мм
  • ПОДХОДЯЩ ЗА : ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА
Доставка:
Поръчай сега и вземи от: "" Днес
Безплатна доставка

Цена:  189.99 лв.
Количество


Мощен и високопроизводителен инструмент за професионални приложения

Електрическият ъглошлайф WURTH EAG 11-125C мощен и надежден инструмент готов да се справи с редица ремонтно-строителни задачи. Отличава се с прецизни резултати при приложения с рязане и шлайфане на редица материали.

Оптимизиран дизайн за поводбрена издръжливост и по-дълъг експлоатационен живот

Инструментът осигурява постоянен контрол на скоростта за средно рязане и шлайфане. Двигателят разполага с ефективна защита срещу прах, която гарантира по-дълъг експлоатационен живот и подобрена издръжливост на натоварване. Приложените качествени иглени лагери на пиньона и короната на машината предпазват от претоварване и загряване на инструмента, като така осигуряват намалена нужда от сервизно обслужване.Система за автоматичното изключване за висока безопасност

Моделът е снабден с функция за заключване на шпиндела, благодарение на която смяната на шлифовъчните колела е бърза, лесна и значително по-безопасна. Интегрираната система за автоматичното изключване на честката увеличава издръжливостта на инструмента и предпазва от неволно стартиране на уреда.

Ергономична форма и противоплъзгащо покритие за максимално удобство

Ъглошлайфът се отличава с високо-ергономична форма и компактна конструкция, благодарение на които инструментът е удобен за използване в тесни и труднодостъпни пространства, както и за по-продължителни дейности. Плътното гумено покритие предпазва от изплъзване на машината по време на употреба и гарантира по-сигурна работа. Страничната дръжка може да се монтира според нуждите на потребителя и проекта, предоставя допълнителна опора и сигурен контрол по време на по-интензивни или прецизни задачи.
МаркаWURTH
МОДЕЛ
EAG 11-125 C / EWS 11-125C
ТИП ЗАХРАНВАНЕ
ЕЛЕКТРИЧЕСКО
КОНСУМИРАНА МОЩНОСТ
1100 W
ДИАМЕТЪР НА ДИСКА
125 мм
ОБОРОТИ В МИНУТА НА ПРАЗЕН ХОД
11500
КУФАР
Не
ПОДХОДЯЩ ЗА
ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
РЕЗБА М 14
ГАРАНЦИЯ
36 МЕСЕЦА, *СЛЕД РЕГИСТРАЦИЯ
EAN4061975714848
Няма намерени документи за този продукт