36 вместо 24 месеца гаранция след регистрация в срок до 4 седмици от датата на покупка. Повече информация и регистрация тук.

ЪГЛОШЛАЙФ BOSCH UNIVERSAL GRIND 750-125

Код: 147989

EAN: 4059952603834

ЪГЛОШЛАЙФ BOSCH UNIVERSAL GRIND 750-125
Цена:

89.99 лв.

Поръчай сега и вземи от: "Практикер София Люлин" Днес 
Безплатна доставка до пощенски код 1000 i Цената за доставка е за 1 бр. до посочения пощенски код. Общата цена за доставка на всяка поръчка варира в зависимост от избрания пощенски код, броя и параметрите на поръчаните стоки, и се изчислява непосредствено преди финализирането ѝ.  
+ -
  • Наличност
    x

Кратко описание

  • КОНСУМИРАНА МОЩНОСТ : 750 W
  • ДИАМЕТЪР НА ДИСКА : 125 мм
  • ПОДХОДЯЩ ЗА : НЕПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА

Описание

За средни по размер задачи върху метал и камък

Ъглошлайфът Bosch Universal Grind 750-125 е компактен инструмент, оборудван е с тясна ръкохватка и тежи само 1,8 кг. Той е проектиран за задачи с грубо шлайфане, рязане и почистване с четка върху разнообразни повърхности - метал, камък, бетонни блокчета и фаянсови плочки.

Повишен контрол за точни резултати

Ъглошлайфът разполага със здрав 750 W мотор, който е напълно подходящ за хоби задачи. Ръкохватката позволява оптимално водене на инструмента и възможност за прилагане на допълнителен натиск върху работната зона, ако е необходим. Тя може да се монтира с винтове от двете страни на инструмента.Остава изключен след прекъсване на тока

Ергономичната конструкция, малкото тегло и компактният размер, с тънък корпус и слаби вибрации позволяват удобна работа, дори с по-голяма продължителност. Отличава се с бързо регулиране на защитния кожух за контролиране на искрите по време на работа. Защитата срещу повторно включване е предпазна мярка, която предотвратява автоматично повторно включване на инструмента след прекъсване на тока или случайна загуба на мощност.
Характеристики
Марка BOSCH
МОДЕЛ UNIVERSAL GRIND 750-125
ТИП ЗАХРАНВАНЕ ЕЛЕКТРИЧЕСКО
КОНСУМИРАНА МОЩНОСТ 750 W
ДИАМЕТЪР НА ДИСКА 125 мм
РЕГУЛИРАНЕ НА ОБОРОТИТЕ НЕ
ОБОРОТИ В МИНУТА НА ПРАЗЕН ХОД 12000
КУФАР НЕ
НЕТНО ТЕГЛО 1.900 kg
ПОДХОДЯЩ ЗА НЕПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА
ГАРАНЦИЯ 36 МЕСЕЦА, *СЛЕД РЕГИСТРАЦИЯ
Документация
Няма намерени документи за този продукт
Сравни ()